REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1789 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: ates on 08/19/2010 17:10:08

Yüzünü çzdim Aklıma Elimde Fotoğragın Olmasa biLe hayaLinLe Yaşıyorum Sen bunu biLmesende..

♥  Yalnızlıklar içinde Sevgiye Aç kaldım Sensiz Yaşamak Anlamsız Artık hayatım, Sensiz ve Sevgisiz Yaşamak Anlamsız Güzelim..

♥  Kalbimi Bir Sana Açtım Sevgimi Sadece Sana verdim Birtanem Herşeyimin iLkisin Ve Sonu Olucaksın..

♥  Tanıştığımız günü Anımsıyorumda Kalbim yerinde Durmuyordu Şimdi ismini Andıkça Göz yaşlarım Durmuyor Sevdiğim..

♥  Gel Yanıma usuLca yaklaş Bana Sevgini Anlat Bana Gözlerime Bakarak Seni Seviyorum..

♥  Yaşanmayan Mutlulukları yaşıyorum Seninle bilinmeyen Maceraları Görüyorum Seninle Duyulmamış Sözleri Duyuyorum Ve Seni Seviyorum..

♥  Ayrılmaz Ellerimiz Küsmez Kalbimiz Bitmez Sevgimiz Biz SeninLe Sevgiliyiz.

♥  Uykusuz Gecelerimin Sabahısın, bütün Güzelliklerin Adısın, Sen benim karaSevdamsın..

♥  Yazılarımda Adın Bedenimde tadın Var, Gecelerimde HayaLin , bedenimde Sıcaklığın var Bir Tanem..

♥  Sana Şiirler Yazmayı Sevdim Seni Kaâıtlara Dökerken Sigaramın Dumanında Seni HayaL etmeyi Sevdim Aşkım..

♥  Her güzelliğin Mutlak Sonu Vardır Acı Veya tatLı Sonlar, Benimle Bir ömür TatLı Bir Son istermisin?

güzel hareketli kalp resimleri

♥  tek Bildiğim Şey Seni Sevmek Tek Yaptığım iSe Sana Aşık Olmak Bun Dünyada teksin Sen BenimSin...

♥  Benim Umutlarımda Yüzdürdüğüm Tek insansın Hayatımı paylaşacağım Yarınlarımsın..

♥  Seni Acılar içinde Sevmeyi öğrendim Acıların içinde Sana Mutluluklar getirdim bebeim..

♥  uzun ayrılıkları kaldırdım artık kitabımdan, beni Sevenin yanında Olacağım herzaman..

♥  Canım Sevgilim Hayattaki tek Gerçeğim Sensin benim tek Dilberim Al Bu Kalp Bu beden Senin..

--------------------------------------------------------------
Bazen dünyayı içime sığdıracak kadar genişliyor yüreğim.. Bazen de..
11/20/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***