Yüzünü çzdim Aklıma Elimde Fotoğragın Olmasa biLe hayaLinLe Yaşıyorum Sen bunu biLmesende..
♥ Yalnızlıklar içinde Sevgiye Aç kaldım Sensiz Yaşamak Anlamsız Artık hayatım, Sensiz ve Sevgisiz Yaşamak Anlamsız Güzelim..
♥ Kalbimi Bir Sana Açtım Sevgimi Sadece Sana verdim Birtanem Herşeyimin iLkisin Ve Sonu Olucaksın..
♥ Tanıştığımız günü Anımsıyorumda Kalbim yerinde Durmuyordu Şimdi ismini Andıkça Göz yaşlarım Durmuyor Sevdiğim..
♥ Gel Yanıma usuLca yaklaş Bana Sevgini Anlat Bana Gözlerime Bakarak Seni Seviyorum..
♥ Yaşanmayan Mutlulukları yaşıyorum Seninle bilinmeyen Maceraları Görüyorum Seninle Duyulmamış Sözleri Duyuyorum Ve Seni Seviyorum..
♥ Ayrılmaz Ellerimiz Küsmez Kalbimiz Bitmez Sevgimiz Biz SeninLe Sevgiliyiz.
♥ Uykusuz Gecelerimin Sabahısın, bütün Güzelliklerin Adısın, Sen benim karaSevdamsın..
♥ Yazılarımda Adın Bedenimde tadın Var, Gecelerimde HayaLin , bedenimde Sıcaklığın var Bir Tanem..
♥ Sana Şiirler Yazmayı Sevdim Seni Kaâıtlara Dökerken Sigaramın Dumanında Seni HayaL etmeyi Sevdim Aşkım..
♥ Her güzelliğin Mutlak Sonu Vardır Acı Veya tatLı Sonlar, Benimle Bir ömür TatLı Bir Son istermisin?
♥ tek Bildiğim Şey Seni Sevmek Tek Yaptığım iSe Sana Aşık Olmak Bun Dünyada teksin Sen BenimSin...
♥ Benim Umutlarımda Yüzdürdüğüm Tek insansın Hayatımı paylaşacağım Yarınlarımsın..
♥ Seni Acılar içinde Sevmeyi öğrendim Acıların içinde Sana Mutluluklar getirdim bebeim..
♥ uzun ayrılıkları kaldırdım artık kitabımdan, beni Sevenin yanında Olacağım herzaman..
♥ Canım Sevgilim Hayattaki tek Gerçeğim Sensin benim tek Dilberim Al Bu Kalp Bu beden Senin..