Toplam bakislar: 746 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: TanyeIi on 08/19/2010 11:00:25 |
|
YILDIZ GİBİ
yıldız gibi
Gidersen kırılır kanatları bütün kuşların Gidersen her bahar açmaz aynı gül Aşkın ötüşüne şakıyan bülbül bir daha ötmez Yanar içimdeki bütün dehlizler Sevdiğin o mavi bir daha gelmez Gri'ye boyanır bütün denizler Bütün denizler
Sonum olur, bu kapıdan çıkıp gitsen sonum olur Son bir defa öyle mahsun bakıp gitsen sonum olur Sırtındaki veballeri, ödemeden bedelleri Kurduğumuz hayalleri yıkıp gitsen sonum olur
Ölürüm yıldız gibi akıpta gidersen Ölürüm gemileri yakıpta gidersen Aşkını şakağıma sıkıpta gidersen Sonum olur ölürüm
Uzatma ellerini tutamam bir daha diyorsun Gözlerine bakamam, Alamam yüreğini denizlerime, sığdıramam diyorsun Aşk gemileri doldu hayal kurma boşuna Gitmeliyim diyorsun
Şimdi ben seni hangi limanda beklesem Hangi saat kulesi çalar sensizliğin son gongunu Çaresizlik ne garip şey Bir nokta da öyelce kala kalıyor gözlerim Bu kaybetmenin vurguınu İnan, inan her çılgınlığı yapabilirim bu gece
Benim kadar sevmedi hiç kimse, Hak etmedi seni benim kadar Kimse bu kadar çok kaybetmedi İsyanım sensizliğe, toprağa verme beni Gidersen susar içimdeki bütün şiirler Kan kırmızı bir renge boyanır dudakları Kirlenir genç kız yüzlü şehirler İstanbu'da ağlar şimdi Ankara'da Ne tuaf ayrılık kokusu var havada
Meleklerin kanatlarına takıp kalbimi Kayan yıldızlarımıza aldırmadan Bütün gecelerde seni beklerim Yıldızlar söndürünce ışıklarını Sakın el sallama pencereden Merhaba mı, hoşçakal mı bilmek istemiyorum
Ölürüm yıldız gibi akıpta gidersen Ölürüm gemileri yakıpta gidersen Yanlızlık hücresine tıkıpta gidersen sonum olur ölürüm
Şebnem KISAPARMAK
--------------------------------------------------------------
|
|
|