Lezetli,çayın yanında harika giden bir tarif ağlayan pasta.Ama fazla ağlatmamak gerekiyor!
MALZEMELER:4 yumurta,3 kahve fincanı şeker,1 çay bardağı sıvı yağ,3 kahve fincanı un,kabartma tozu,vanilya,1 pk kakao.
SOSU İÇİN:1 su bardağı süt,1 pk.krem şanti,1 pk.çikolata sosu.
HAZIRLANIŞI:Kek için tüm malzemelerimizi blendırla çırpalım.Yağlanmış borcama dökelim.Önceden ısıtılmış 160 derecede fırında pişirilir.Fırından çıkınca 1 bardak süt dökülüyoruz.Krem şantimizi hazırlayıp soğumuş olan keke yayıyoruz.Dolaba koyup donmasını bekliyoruz.Bu arada çikolata sosunu hazırlıyoruz.Dolapta soğumuş olan pastamızın üzerine döküyoruz.Dolapta bir süre bekletip servis yapıyoruz.AFİYET OLSUN.