Toplam bakislar: 2122 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: nevval on 02/20/2009 20:58:31 |
|
Umutlarım yok artık, annem yok artık yanımda Nasılsın anne? nasıl geçiyor bensiz yorgun günlerin? Hep iyiyim diyorsun ama, neden titriyor telefonda sesin? Gene rüyanda görmüşsün beni,ağlama anne iyiyim ben İçimde ne fırtınalar kopuyor anne anlatması güç bir bilsen..Sana güzel bir hediyem yok şimdilik benden alacağın Seni mutlu edecek en azından iki kelime mesela, Hesaplarım açık veriyor anne elimdede hiç olmayan bir sermaye Boğuşuyorum her zamanki gibi anne bana yanlış öğrettiğin hayatla..Hani yalan hep kaybederdi anne oynamaksa asla yoktu Kaybedişlerim neden o zaman anne?Doğruyu söylemek büyük suçmu Hayat zaten bir oyunmuş anne insanlarda yalan bir oyuncu Hani hep derdinya azmedersem her istediğim benim olurdu Batıyorum anne gitgide bilmezdim yanlızlığın bu kadar güç olduğunu.Sen anne, uyanıyorsun birgün ben gelirim umuduyla yanına Bense burda nefes alıp veriyorum oda sadece senin dualarınla Yaşlanıyoruz anne ömrümüz bitiyor işte, sen orada ben burada Sen genede dönerim diye bekle anne o hayran kaldığım sabrınla..Özledim seni anne, ne olur sanki eski günlerimiz geri gelse Hatalarımda kızsan bana,dövsen beni gene sadece manalı bakan gözlerinle Saatlerce nasihatlarını dinlesem, aldırmasam gene gülsem sadece Bassan beni bağrına her zamanki gibi asi kızım benim diyeDünya çok acımasız anne, seni bile çok gördü bana Neden hakkım yok anne? senin yanında yaşlanmaya Hakkını helal et yapamadım, sana layık evlat olamadım belki Sende suçlusun anne benim kadar, bana öğrettiğin hayat böyle değilki..
|
|
|