Evet öncelikle şunu yazmam gerek sonra kimse beni yanlış anlamasın anlarlarsa ve ve yanlış anlaşılırsam üzülürüm..
Bismillahirrahmanirrahim.
Beni ve yeryüzünü ve 18 bin alemi yaratan yoktan var eden yüce ALLAHım bizi yaratırkene bir gaye ve maksat üzere yaratmıştır bir sanat sergilemiş ve sanatınının güzelliğinide görmek istemiştir . nasl bir ressam resim yapar ve bu resimleri bir galeride sergiye sunar halka açık görüş serbesttir işte Mevlam bizleri yaratmış her dilden .her dinden .ve her renkten konuşalım dinleyelim okuyalım uygulayalım ve insanın yaratılış gayesi neticesinde yaşayam deyi.ama biz ne ediyoz. ben güzel bişi söylemek isterim . biri derki bura yeri değil. bir güzel ilahi söz şiir dinlemek isterim hakkı peygamberimizi ve kitabımızı animsatacak akla getirecek akılsız başlara belki şifa ilaç derman olacak kim bilebilirki belkide tersi de olabilir ALLAH bilirya niyetler halis olduktan sonra Mevlam bizim niyet ve isteklerimizi geri çevirmeyecektir. inşaallah.. Bilcümle toparlıyam.
bir mekanda mekanmı önemlidir zamanmı
zamanın geçişimi mekanın neşesimi.
önemli olan nedir ....
Bu sualimi sayın yönetime .adminlere ve dj lere vede bilgi leri olması için benim gibi üyelere sormak istedim .
sorularıma cevap alırsam sevinirim..
saygılarımla....