REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 913 - Toplam yanitlar: 5

GONDEREN: GoLDSTaR06 on 08/01/2010 15:00:59

Denizde bir kum tanesi de olsa,
umuttur umut.sevdamı yasamaya sebep...
Umutsuz kaldığım vakit, öldüm demektir.
Tutunacak bir dalım var yine şükür ki,
Sesin çare olur yüreğime.
Umutsuz kaldığımız vakit, öldük demektir.
Yaşamaya sebep, seni seçtim.
Umudumsun
Evet, yaşamaya sebep umuttur.
Sevgililer sevgilisine kavuşma umudu.
Öyle bir umut ki, her atılan adımı şekillerndirir.
İnsanı bu yaşatır ancak.

Boş umutlar, hayaller, avuntular,kuruntular, vehimler...
Hepiniz yok oluuuuuuuun.
Çünkiiiiii
Umudumun sevda tomurcuğu taptaze duruyor yüreğimde...

bricik gözümün feri ışıgıma ......umuduma ....ruhuma

GONDEREN: GoLDSTaR06 on 08/01/2010 15:13:37

Çok bekleyişlerim oldu benim de her insan gibi..Beklediğim zamanlarda gelmeyen bir roman kahramanı idin benim için ,tam beklemelerden umudu kesmişken..Bekleme!! O aradığın hayalini kurduğun, gelmeyecek dediğim kahramanım yani sen bir anda zamansız apansız çıktın karşıma..

Aslında hayat olanı inkar etmektir çoğu zaman ,insan kendini inandırmak istediği şeylere inandırıyordu.Sende yaşadığım şey hayatın ta kendisiydi bana ait olmayanı benimmiş gibi yaşadım hep.Acı olan da buydu belki de.

Sabahın ilk ışıklarıyla açtıgım cafemde Duvarlara gözlerimle çizdiğim yüzünü görsen acırdın halime ;..Seni sevmek zor iş her yürek taşıyamaz bu ağırlığı,her göz bebeği saklayamaz seni gözlerinde ve her avuç taşıyamazdı seni gizlice ellerinde ama ben seni hem yüreğimde taşıdım ,hem gözlerimde sakladım , hem de avuçlarımda gizledim seni yaşadığım her dakika..Ve biliyor musun avuçlarımı hiçbir zaman sıkamadım şöyle güçlüce canın acımasın diye..

Tuhaf gelecek ama sensizlik bende yalnızlıktan ziyade kalabalıklar oluşturmaya başladı.Her yüzde sen vardın her ses senin sesindi artık.Gördüğüm yüzlerle senin yüzün arasında tek fark vardı benim için..Ne mi?
Hiçbir göz senin baktığın gibi bakmıyordu bana…

Korkularımda büyüyor her gece acaba yarın gün senle doğup senle batacak mı diye.. Bir umut besliyorum içimde ve benim için umut bir ağacın gövdesine sarılmış daldaki son yaprak olsa bile ben yaşamaya sebep, seni seçtim. Umudumsun sen benim.. s.ç.s.

Back To Top

GONDEREN: GoLDSTaR06 on 08/01/2010 15:16:28

(`'•.¸*¤*¸.•'´)UMUDUMSUN(`'•.¸*¤*¸.•'´)

Hayatı anlamaya çalışırken
Zamanın nasıl geçtiğini farketmeden
İmkansız hayellerin peşinden koşarken
Sen tek umudumsun....
Geride kalmış bir güne gözlerimi kaparken,
Doğacak olan yeni bir günde
Sen tek umudumsun...
Umutsuz yaşanmazken bu dünyada
Hayatın beni nerelere götüreceğini bilmezken
Sen tek

(`'•.¸*¤*¸.•'´) umudumsun....(`'•.¸*¤*¸.•'´)

Back To Top

GONDEREN: GoLDSTaR06 on 08/03/2010 18:23:20

SIMSICAK BİR YAZGÜNÜ

SIMSICAK BİR YAZGÜNÜ ALDIM HABERİ
ATLADIM TAKSİYE  BELKİ GEÇ KALIRIM DİYE
DURAKTA BEKLER BULDUM  ŞAŞIRDIM BİRDEN
ÖYLECE KALAKALDIM OLAN OLDU ANİDEN

KOŞTUM HEMEN YANINA AÇ KEDİLER GİBİ
DİLİM DAMAGIM KURUDUAHH DELİLER GİBİ
MİS GİBİ GÜL KOKUYORDU AYNI İSMİ GİBİ
TUTTU ELLERİMİ BAKTI GÖZLERİME SEVGİLİLER GİBİ

ADINI SEN KOY BU SEVDANIN AŞKIN TUTKUNUN
SENLE GEÇEN BU DAKİKALARIN SAATLERİN
TEK SAYFAYA TEK BEYNE TEK YÜREĞE
SIGDIRALIM BİZ BU NADİDE AŞKIMIZI

ADINI SEN KOY BU SEVDANIN
HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYALIM UNUTAMASINLAR
SON NEFESİMİZE ÖLENE DEK
SEVEREK YAŞAYALIM BİZ AŞKIMIZI

(`'•.¸*¤*¸.•'´)ışıgım(`'•.¸*¤*¸.•'´)

Back To Top

GONDEREN: GoLDSTaR06 on 08/03/2010 18:34:36

DÜŞLERİMDEKİ SEVGİLİYE SESLENİŞ AH BU BEN! NE ZAMAN IŞIGIMA KAVUŞACAĞIM NE ZAMAN AÇACAK BAHÇEMDE GÜLLER NE ZAMAN KURUYACAK YANAĞIMDAKİ YAŞLAR EYYYY IŞIĞIM SADECE SEN IŞITABİLİR SARABİLİRSİN BENİ TERTEMİZ YÜREGİNDEN KOPUP GELEN SEVGİNLE! YEŞERTİRSİN ARTIK UMUTLARIMI BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞMİŞ MAKİNEYE BAĞLI BİR HASTA GİBİYDİM YENİDEN BAŞLAYABİLİRSİN BENİM HAYATIMI HAYALLER KURABİLİRİM YİNE HER ANI SENLE GERÇEKLEŞMEYECEĞİNİ BİLE BİLE..:(( DÜŞLERİMDEKİ SEVGİLİM SANA SESLENİYORUM NEREDEYSEN GEL ARTIK ( NERDE OLDUNU BİLİYORUM ) :p KURTAR BENİ BU SENSİZLİĞİN YOKLUĞUNNDAN AL GÖTÜR BU SAHTE İNSANLARIN YANINDAN YALNIZ BİZ OLALIM, SEN-BEN VE SEVDAMIZ BİR DE BİTİP TÜKENMEYEN UMUTLARIMIZ... GEÇ OLMADAN GEL BUL BENİ BEKLEDİĞİM YERİ BİLİYORSUN (`'•.¸*¤*¸.•'´)ışıgım(`'•.¸*¤*¸.•'´)
Back To Top

GONDEREN: GoLDSTaR06 on 08/03/2010 19:01:50

Ben sana vurulmuşum Ela gözlerine tutulmuşum Nadir açan kardelen çiçeğim İnan seni sen olduğun için seveceğim Bak gözüm görmez oldu hiçbir şeyi Ellerim tutmaz oldu başka bir eli Nasıl kavuşacağım sana bilemiyorum gönlümün güzeli Oturduğum yerde kalıyorum saatlerce Lanet olsun bu gecelere Düşünüyorum ıssız karanlık yerlerde Umutsuzca seviyorum ben seni yinede Yagane ışıgım umudumsun sen benim Sev beni ben olduğum için Ellerimi tut benim olduğu için Ve öp dudaklarımı o büyük aşkımız için (`'•.¸*¤*¸.•'´)ışıgım(`'•.¸*¤*¸.•'´)
Back To Top
11/20/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***