Toplam bakislar: 1479 - Toplam yanitlar: 10 |
|
SEN YÜRÜYECEKSİN...! Sen yürüyeceksin, Sen ağlayacaksın, Belki horlanacaksın, Belki dışlanacaksın, Sen yürüyeceksin...
Kimi zaman nefsin karşına çıkacak, Kimi zaman çevren, Kimi zaman ailen, Kimi zaman gücü elinde tutanlar... Ama sen yürüyeceksin...
Belki anlamak istemeyecekler seni, Belki anlamamazlıktan gelecekler, Belki gülecekler belki küçümseyecekler ama Sen sevgine dayanacak tutunacak ve sonsuza kadar sevdan için YÜRÜYECEKSİN... elbet ulaşacaksın varılması gereken menzile birgün ....
|
|
binlerce binlerce tşk ler simgecim ... diyebilecek yazabilecek başka bişey bulamıyorum şükranlarımı sunabiliyorum sadece :((( tşk ederim emegine o pırılpırıl yüregine saglık canım
|
Back To Top |
|
Dertler altında kalan Can çekişen yüreğime bir yanıt gibi geldin Ağlayan yüreğime Bir ince soluk oldun Yüreğim çıktı güne Işığım oldun umudum oldun Yüreğim oldun sevdam Senle ağlarım senle gülerim Senle yaşayıp senle ölürüm Karlar altında kalan Buz kesen düşlerime Br güneş gibi oldun amansız kışlarıma Bahar güneşi oldun Zemheri kışlarıma Işığım oldun umduum oldun Yüreğim oldun sevdam Senle ağlarım senle gülerim Senle yaşayıp senle ölürüm
--------------------------------------------------------------
GUNISIGIM
|
Back To Top |
|
Sen Benim Herşeyimsin Sabahlarıma doğan güneş Gecemi aydınlatan aysın İlk tutkum, ilk aşkımsın Sen benim gençliğimsin
Tenimin ilacı Kalbimin sesi.. Damarlarımdaki kanımsın...
Sen benim her şeyimsin Ekmeğimin katığı Nefesimin soluğu Dilimin sesisin.....
Umudum, yolumsun.. Sevdamın adısın.. Hayatimin tadısın.. İnan sen benim her şeyimsin..
Mahpusta yorganım... Gurbette sokağım... Mevsimlerde iklimim Ömrümün yeşilisin...
Hürriyetim, özgürlüğümsün... Gökyüzünde süzülen kanadımsın Acılarimin ilacısın Dedim ya! Sen benim her şeyimsin....
Ben senle varım.. Senle nefes alıyorum.. Seninle uyuyorum... Seninle kalkıyorum... Ben bende, senle yaşıyorum. Sen benim her şeyimsin....
|
Back To Top |
|
Cennetim Sensin
Benim bu dünyada başka kimsem yok Sevincim hasretim herşeyim sensin Ben sensiz her gece nasıl öleyim Yokluğun cehennem, cennetim sensin
Gözlerim yollarda bekletme ne olur Bu aşka bir hüzün ekletme ne olur Bana sensizliği öğretme ne olur Yokluğun cehennem, cennetim sensin
Çarparmi bu yürek gülermi yüzüm Senden başkasını görürmü gözüm Ben sensiz her gece nasıl öksüzüm Yokluğun cehennem, cennetim sensin
GUNISIGIM
|
Back To Top |
|
O Sevgi Sensin
Her sabah güneşle birlikte doğan Ruhumu ısıtan o sevgi sensin Dünyamı bir anda neşeye boğan Huzuru yaşatan o sevgi sensin
Güzel gözlerine baktığım zaman Gözümden gönlüme aktığın zaman Seninle bir bütün olurum inan Dünyalara bedel o sevgi sensin
Benzeri bulunmaz bu aşkın Sen bana yalansın, ben sana yakın Elini elimden ayırma sakın İçimde büyüyen o sevgi sensin
GUNISIGIM
|
Back To Top |
|
Evet, yaşamaya sebep umuttur. Sevgililer sevgilisine kavuşma umudu. Öyle bir umut ki, her atılan adımı şekillerndirir. İnsanı bu yaşatır ancak. Boş umutlar, hayaller, avuntular,kuruntular, vehimler... Hepiniz yok oluuuuuuuun. Çünkiiiiii Umudun tomurcuğu taptaze duruyor yüreğimde... bricik gözümün feri ışıgıma ......
|
Back To Top |
|
DÜŞLERİMDEKİ SEVGİLİYE SESLENİŞ AH BU BEN! NE ZAMAN IŞIGIMA KAVUŞACAĞIM NE ZAMAN AÇACAK BAHÇEMDE GÜLLER NE ZAMAN KURUYACAK YANAĞIMDAKİ YAŞLAR EYYYY IŞIĞIM SADECE SEN IŞITABİLİR SARABİLİRSİN BENİ TERTEMİZ YÜREGİNDEN KOPUP GELEN SEVGİNLE! YEŞERTİRSİN ARTIK UMUTLARIMI BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞMİŞ MAKİNEYE BAĞLI BİR HASTA GİBİYDİM YENİDEN BAŞLAYABİLİRSİN BENİM HAYATIMI HAYALLER KURABİLİRİM YİNE HER ANI SENLE GERÇEKLEŞMEYECEĞİNİ BİLE BİLE..:(( DÜŞLERİMDEKİ SEVGİLİM SANA SESLENİYORUM NEREDEYSEN GEL ARTIK ( NERDE OLDUNU BİLİYORUM ) :p KURTAR BENİ BU SENSİZLİĞİN YOKLUĞUNNDAN AL GÖTÜR BU SAHTE İNSANLARIN YANINDAN YALNIZ BİZ OLALIM, SEN-BEN VE SEVDAMIZ BİR DE BİTİP TÜKENMEYEN UMUTLARIMIZ... GEÇ OLMADAN GEL BUL BENİ BEKLEDİĞİM YERİ BİLİYORSUN (`'•.¸*¤*¸.•'´)ışıgım(`'•.¸*¤*¸.•'´)
|
Back To Top |
|
ÖZELİMSİN
Canımdaki her nefes nefesine eklensin İçimdeki her heves hayalinle demlensin Bırak yaralı gönlüm varlığınla renklensin Sen benim yüreğimde yaşadıkça özelsin Geçen yılların izi yüzünde çizgilensin Sen benim yüreğimde yaşadıkça tazesin!!!
GUNISIGIM
|
Back To Top |
|
|