REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 545 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: TanyeIi on 07/26/2010 18:01:07

Hicbir duyguyu ertelemedim ben.

Yasayacagim hicbirseyi sonraya birakmadim. Sonra diye bir seyin olmadigini biliyorum cünkü...

Hep yarina dair hayaller kurmak , gelmesi mümkün olmayacak zamanlari beklemek benim isim deyil .

Ask zamana meydan okur..! Ama sen karsi koyamazsin zamana. Orada durup öylece bekleyemessin gelecegi..Bir adim atmalisin , bir el uzatmalisin aska dogru. Askin anahtari cesaret deyilmi YAR ?
Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayi yasamak ,bir sevdayi büyütmek icin ?
Kac gece yalniz gecti hesaplasana , kac gece bir günü düsünerek gecti..
Neler yapabilirdik , neler yasayabilirdik düsünsene YAR !

Her sabahi birlikte karsilamak vardi senle. Sevismekten yorgun düsmüs bedenini öpücüklerle yeni güne hazirlayabilirdim. Gözünü acar acmaz ilk gördügün sey ben olurdum ve sen benim yüzümde mutlulugu görürdün..Bu kentin her yerinde , herkesin icinde el ele dolasabilirdik girmedigimiz sokak kalmazdi.
Bakislara aldirmadan sokagin ortasinda sarilip öpebilirdim seni..

Bir sarkiyi sözlerini bilmesek bile bagira ,  cagira söyleyebilirdik..Sonra bir filme gider , bir kitap okur ; Denize bakar günbatimini izleyebilirdik..

Paylastigimiz her an beynimize bir daha cikmamak üzere kazinirdi..Özlerdik birbirimizi delicesine, bir saati yalniz gecirsek..
Yarini olmayan zamanlarda hicbirseyi düsünmeden erimek adina konusuyorum , gözlerinin  icine bakip SENI SEVIYORUM demek istiyorum..Askin akisina kapilip hicbir kaygi  duymadan gidebildigim yere kadar gitmek istiyorum SENI ISTIYORUM EY YAR !!

CAN `ima bir can daha katmak icin , ruhumun yalnizligina , yüregimin acisina son vermek icin..
Daha mavi bir deniz , daha mavi bir gökyüzü , daha mavi bir sevda icin.
SENI ISTIYORUM yarin , öbür gün , öbür hafta , öbür ay , öbür yil degil..

Bir sonraki saati iki saatlik yasardik , yasayamadigimiz o bir saati iki saatlik yasardik , yasayamadigimiz o bir saatin acisini cikarmak icin..
Peki biz ne yaptik ?

Aski bir bekleyisin sirtina yükleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik..
HER GÜN BIRBIRIMIZI YENIDEN KESFETMEK VARKEN , BU YOLDA BIRER KASIF OLMAK VARKEN ,
SÜRGÜNLERI YASAMAYA MAHKUM ETTIK BIRBIRIMIZI..
Bu sürgünlüge son vermenin zamani geldi artik SANA HUZUR VAADETMIYORUM..
Askta huzur arayan yanilir.

Ben tutkunun en koyu , en deli sözcüsüyüm onlar adina konusuyorum..
SENI ISTIYORUM YAR !!!

--------------------------------------------------------------
11/20/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***