REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1224 - Toplam yanitlar: 3

GONDEREN: Siimqe on 07/17/2010 09:24:35

sevda aşk masalları eskilerde kalmış artık zaman poşet aşkların zamanı yalan sevişlerin sahte öpüşlerin zamanı aşk sözlük anlamını yitirmiş artık her önüne gelen can demeye yar demeye başlamış can can olmak basitmidir o kadar sevgili olmak yar olmak kolaymıdır bu kadar utangaçlıgın yerini pişkinlik almış gerçek yüzlere maskleler takılmış!

aşk oyunları park köşelerine düşmüş her önüne ğelenl oynanır olmuş

bitmiş arkadaşlıklar bitmiş zaman poşet aşkların zamanı şimdi

herşey çok basit tanışmalar kaynaşmalar dokunuşlar ve öpüşler,
hepsi için 4 gün yeter olmuş 1.gün tanışırsın 2.gün canım dersin 3.gün elele dolaşırsın 4.gün bitiverir hayallerin her şey bu kadar basit olmuş işte

şimdi her şeyin hiçe sayıldıgı zaman oyunlar oynamak olagan olmuşcan dilden dile düşmüş sevğili sözlük anlamını yitirmiş bir kalbe birden fazla kişi girer olmuşartık,
yanında başkası kalbinde başkası aklında bir başkası bi zamanlar suçç sayılırken,sevdiginden başkasına bakmak şimdilerde serbets olabiliyomuş,yani tek sevgi tek sevgi yetmez olmuş insan oglu için ne yazıkkı,

olsun sevda masalları biz böyle öğrenmeliydiksevdim dedinmi kalpten çıkmamalı o kutsal sözcük dilde kalmamalı can dersen birine canım gibi bildigin içindir,degerlisindedinmiiş bitmeli sevgiyi ve sevgiliyi dilden dile düşürmemeli,arkasından konuşmamalı affetmeyi bilmeli af dilenmeyide

basit değildir aşkta hiç birşey,kaldırmaz yüregim yalan sevişleri değerlidir o özel anlar hiçkimseyle hiç kimseyle yaşanmayacak kadar özeldir seviyorsak sonuna kadar sevmiyorsak üzmeden çekip gitmeli

ELMA YANAKLARIN KİRAZ DUDAKLARIN HURMA ĞÖZLERİN,3 KİLOSU 1 ytl lik AŞKLARDAN OLMAMALI,POŞET AŞKLAR OLMAMALI

biz sevdayı böyle öğrenmedik şimdi kim kızarsa kızsın bana kim ne düşünürse düşünsün arkamdan utanmıyorum kimseden başım dikanlım ak ben adam gibi severim yüreksizlerin olsun poşet aşklar yalan sevmeler onlarda kalsın ben esiri olmak istemiyorum yalan sevişlerin varsın boş kalsın yüreğim olursada candan yürekten olsun....

BEN BEKLERİM SONUNA KADAR,
YANLIZLIKTAN ,ÖLMEKTE OLSA BEDELİ,KİRLETMEM YÜREĞİMİ YALAN SAHTe SEVİŞLERLE

[/quote]

GONDEREN: Cazibe_ on 07/17/2010 10:07:25

Çok Haklısın cnm Katılıyorum nerdee  Gerçek AŞK lar   :( 

Back To Top

GONDEREN: Leydii on 07/17/2010 12:57:37

&nb sp; sadece arkadaşlıklarmı????

sadece sevgilermi yalan olan????

insanlık yalan olmuş.herşey  poşet.....   ve  herşey poşette  alınıp veriliyor...

yüreğini onurunu kişiliğini koyarsın ortaya....   herkesi  de senin gibi içten samimi  dürüst  düşünerek... ama  öyle  bir geri  dönüşüvarki...  buruşturulmuş,  parçalanmış  lime  lime  edilmiş hemde   naylona çevrilmiş şekliyle....onurun....grurun...samimiyetin..sevgin...içtenliğin.... 

mücedele edersin  değişmeyeceğim bu  sahteliklere inat dersin...

Üzülürsün elbet...  ama başın dik... omuzların dik...

"BEN BEKLERİM SONUNA KADAR,
YANLIZLIKTAN ,ÖLMEKTE OLSA BEDELİ,KİRLETMEM YÜREĞİMİ YALAN SAHTE SEVİŞLERLE"

emeğine  sağlık  simge....

Back To Top

GONDEREN: GoLDSTaR06 on 07/17/2010 15:06:21

çok güzeldi simgen harika bi yazı ama günümüz gerçekleri bunlar herşey naylon posette tasıyana kadar özenle tut tasınma görevi bitince çöpe at gitsin . ama cazibe cadusuna katılımıyorum hemde heçççç katılmıyorum bende diyorum kiiiii "nerdeeee o eski aşklar değil aşık olunacak hanımlar :))))) .

bi sorun varsa ortada hatalı olan tek taraf değildir mutlaka 2 taraflıdır sorunlar. önemli olan sorunun kaynagına realistce gidebilmek , çözümü çapa olarak değilde testere olarak irdelemek vee çözüm yolları aramak.

egerki çözümü yoksa o problemin birdaha temşit pilavı gibi ortaya asla getirmemektir esas olan. söz gümüşse sukut kesinlikle altınyıldızdır:))

Back To Top
11/19/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***