REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 708 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: SiiMGe_ on 07/06/2010 20:18:58

AŞKIM;

İnsanın içine işleyen bir ayaza ew sahipliği yapan kış sabahında,seni düşündüğümde içime yayılan sıcaklığın,dışarıdaki iki metre karı bile eritebileceğini düşünüyorsam…
Uykudan yüzümde mutlu bir gülümseme ile kalkıp benimle birlikte uyanan güne senin adını weriyorsam…
Ewimin bütün duwarlarında senin yüzünü görüp,bana baktığını hissediyorsam…
We bu beni her gün hep aynı şekilde heyecanlandırıyorsa…
İçtiğim çayın şekeri,sigaramın dumanı,kahWaltımın her lokması sen oluyorsan…
Sokakta bana bakan her insan,yüzümdeki tarifsiz sewinci görüp hayrete düşüyorsa…
Sewdiğin şarkıyı defalarca başa alıp bıkmadan defalarca dinleyebiliyorsam…
O şarkının her sözüne seninle ilgili ayrı bir anlam yüklüyorsam…
Yorucu bir günün sonunda ufacık bir sözünle,bir gülüşünle uzun bir tatilden dönmüş gibi enerji doluyorsam…
We o enerjiyle günlerce hiç durmadan çalışabileceğimi duyumsuyorsam…
Gün boyu saatleri,dakikaları sayıp ’neden geçmiyor bunlar’ diye hayıflanıyorsam…
We hep seninle buluşacağımız anı bekliyorsam…
mesaj yazarken bile seni düşünmekten kendimi alamayıp aynı satırı defalarca tekrar tekrar yazıyorsam…
Seninle ilgili planlar yapıyorsam… Sonra sana bunu anlattığımda birlikte ne kadar güleceğimizi düşünüyorsam…

Sadece varsayımlara dayalı olsa bile o planları mükemmelleştirmek için her ayrıntının üzeride dakikalarca düşünüyorsam…
Yıllardır sewgililerin kullandığı klasik sözcüklerin benim duygularımı anlatmaya yetmediğini fark ediyorsam…
Yinede bunları söylemekten hiç ama hiç bıkmıyorsam…
Sewgimin coşkusunu sana yansıttığımda senin de bana aynı coşkuyla karşılık wereceğini biliyorsam…
Kahkahanın en güzelini seninle atacağımı,yemeğin en güzelini seninle yiyeceğimi, seninle düşünüyorsam…

‘hayatının en anlamlı şeyi ne’ diye sorduklarında tereddüt bile etmeden senin adını verebiliyorsam…

Sen benim için VAZGEÇİLMEZ olmuşsun demektir!!!

GONDEREN: SiiMGe_ on 07/06/2010 20:44:34

EMEĞİNİZE SAĞLIK COK TEŞEKKÜR EDERİM,  COK AMA COK GÜZEL

Back To Top
11/19/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***