REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2386 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: alpcan45 on 02/11/2009 19:36:14

SELAM ARKADAŞLAR SİZE BİR REKLAMDAN BAHSETCEM BAKALIM NE CIKACAK YORUMLARINIZI YAZIN LÜTFEN bir reklam seyrettim tv de bir cocuk annesine cikolata bulmak için dağları aşıyor cikolata buluyor ve geriye dönüyor gelioken yorgun bitkin ve yağan yağmurdan sırılsıklam olmuş hade evine geliyor annesi cocuğu görünce seviniyor hemen elindeki sepeti alıyor ve cikolataları yemeye başlıyor cocuk sısrılsıklam ama annesine cikolata getirmenin heyacanındanmı yoksa yağmurdanmı bilmem ama titriyor ve annesi bunu görmüyor bu reklamdan ne cıkarırsınız ? yorumlarınızı bekliyorum

GONDEREN: stroyy on 02/12/2009 01:27:40

slm yazınızda anlattığınız çikolata reklamını ( ismini vermiyorum reklama girmesin :)  )TV seyrettim yalnız bana çok saçma geldi yağmurda çikolata getiren  çocuk  burda ezik gösterilmeye çalışılmış getirir kende yolda bir parça yemiş  annesi farketmesin diye"de ilgiyi kendi üzerine çekmeye çalışıyor ilk bakışta anne ve baba nın çikolataya saldırmaları belki itici gele bilir ama tema yanlış işlenmiş çocuğun sevgiye ihtiyecı varmış gibi gösterilsede aslında annesinin çukulatayı açmadan çocuğuna vermesi anne kalbinin bir kez daha güzelliğini ortaya koyuyor..

yalnız bu reklamı çeken ben olsaydım yağmurda çikolata getiren bir baba, elinden kapan çocuk teması çizerdim

Back To Top
11/06/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***