REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2188 - Toplam yanitlar: 2

GONDEREN: andromeda on 07/05/2010 13:48:27


 

Sanal aşk dedikleri Ne ismi, ne adresi belli İş, okul, sorma sakın mesleğini Kesinkes üniversiteli Atar bir isim, der ismim Ali yada Ayşe Yaşını da doğru sözlemez ki Yirmi beşindedir her dem, olsa da elli Acaba bekar mıdır, evli mi Bekarım diyecek tabi ki Olsa da torun sahibi Dostça başlar herşey önceleri, sizli bizli Başbaşa kalınca kaçınılmaz sevda sözleri Canısı, aşkısı,göz görmez başka kimseleri Aşık olursun sözlerine, o birtanesi En güzelidir şaşı da olsa gözleri Belki de kaba saba biri, bilemezsin ki Görmek istersin şeklini, şemalini Gönderir katalogtan bir mankenin resmini Ateş düşer yüreğe bir kere, neylemeli O'da sever ALLAH için, dört eder iki kere iki Gün gelir kesilir ses soluk, acaba nerdedir ki Her gece yanındayken, yoktur artık eseri O şimdi, yepyeni nik'li Tümüyle değiştirmiş kimliğini Sen günlerce bekle gelir belki Uğrar arada sana da canı istedimi Atar bir sürü geçersiz bahaneleri Bilirsin, yalandır her kelimesi Yine anlatır bir sürü aşk hikayeleri Seninleyken bile başka masada aklı fikri Ya mesaj yazar ya, açmıştır msn'i Sakın ha sakın sitem etmemeli Anında vurur en iğneli sözleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Seninle yaşanıyor aşk'ların en güzeli Acılar senden gelir bal kaymak misali Her tatlı söz bozduruyor tüm tövbeleri Kimin eli kimin cebinde belli değil ki Bu gün sen, yarın gelecek başka birileri Senin de ondan farkın ne ki Aşk böyle değildi, kim icat etti ekranda sevmeleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Kabul eyle sitemlerimizi.

 


insanlara ders vermeye çalışan ama kendisi hiçbir şeyden ders alamayanlara...





--------------------------------------------------------------
*cesaretin bittiği yerde esaret başlar *




GONDEREN: YaQuZa on 07/05/2010 14:07:34


“Hep derlerya sanal aşklar yalan aşklar diye. Acaba gerçekten sahte mi sanal aşklar… Sahteyse bizler sahtekarmı oluyoruz… Sahtekarsak kendimizi mi kanırıyoruz yoksa karşımızdakini mi? Yoksa çevremizdekileri mi yoksa aşkı mı…….. “
Sanal aşklar yalan aşklar ve diğerleri....(kendi yazım)
Bazı duygular vardır önüne geçemezsin nezaman nerden başladığını bilemezsin ama yüreğinde bir kıpırtı başlar sonuçta sanalda olsa her ekranın arkasında bir insan oldugunu varsayarsak olası bir aşk sözkonusu olabilir demektir... Ama şu bir gerçek ki birçok kişi bu aşk terimini ayaklar altına alıp insafsızca ezmektedir. Aşkı öylesine basitleştirdiler ki artık aşkım kelimesi bile anlamını yitirdi. Kız olsun erkek olsun herkes birbirine rahatlıkla aşkım diyebiliyor. Çevremizdeki insanların sevgilin var mı sorusuna göğsümüzü gere gere “var tabi” diyebilmek için bir ilişkiyi bitirmeden diğerine başlıyoruz. Sigara misali birini söndürmeden diğerini yakıyoruz. Döktüğümüz onca sahte gözyaşıda cabası. İlişkiye başlama yaşı 12 -13 yaşlarına kadar düştü. Ve evlenene kadar okadar çok kişi giriyorki hayatımıza. Öve öve sorarız birbirimize sen kaç kişiyle çıktın diye. 1 diyenimiz çok azdır sanırım. Herkes 18 yaşına gelene kadar bile en az 3-4 kişiyle çıkmış oluyor artık. Peki ya evlendiğimiz kişiye ne bırakıyoruz kendimizden olan…ya da ona özel olacak olan… Hiç düşündünüz mü??
Farkındamısınız bilmiyorum ama artık evlilikler bile çok uzun sürmüyor. Evli çiftlerin boşanma oranı güngeçtikçe artıyor. Bunun en büyük nedeni de bana göre evlenene kadar evli bir ilişkide yapılması gereken ne varsa bir çok kişiyle o ana kadar yaşamış ve bıkmış usanmış olmamızdır. Ruhumuzdan ve bedenimizden ona özel birseyler bırakamıyorsak. O ilişkinin de büyüsü tılsımı heran için kaybolabilir demektir. Sözün özü kendimize biraz çeki düzen vermeliyiz. Herkesi rahatlıkla hayatımıza sokacak kadar ve herkesin hayatına rahatlıkla girebilecek kadar basit olmamalıyız….




Bunlar kendi düşüncelerim kimseyi yargılama hakkına sahip değilim. Herşeyi yaşamakta özgürsünüz inancınız elverdiğince dilediğinizi yapabilirsiniz... Ama sizden ricam islam ahlakına yakışır şeyler yapmanız ve ona yakışır şekilde davranmanızdır.





--------------------------------------------------------------
Back To Top




GONDEREN: andromeda on 07/05/2010 14:41:53


 Sözün özü kendimize biraz çeki düzen vermeliyiz. Herkesi rahatlıkla hayatımıza sokacak kadar ve herkesin hayatına rahatlıkla girebilecek kadar basit olmamalıyız….

(duygusal boşlukları biz yaratıyoruz sonra karşımızdakini suçluyoruz.)sevgiyle kalın





--------------------------------------------------------------
*cesaretin bittiği yerde esaret başlar *
Back To Top
09/19/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***