.·:*KaPaT GöZLeRiNi SaNa GeLiYoRuM*:·. Bakakalırsın geçip giden o deli saniyelere Gidenlerin ardından bakakalırsın Bir hüzün konar kirpiklerine Ordan da yüreğinin kuytularına akar Sen bilmezsin sensizlik ah nasıl yakar Kor ateşi elde tutmak kadar Ve ben bakakalırım senin ardından Senin geçtiğin yollara yarenlik yaparım Seni düşünürüm sadece seni yaşarım Ve bu kahrolası yokluğumda seni ararım Sen misin boşluğun içinde Yoksa boşluk mu senin içinde Unutma gece perisi
Bir gece yarısı göğsünün üstüne çökeceğim Gözlerini her kapattığında beni göreceksin Bir gece ansızın geleceğim yanına Ellerini ellerime alıp, gözlerimi kapatıp Seni öpeceğim Sen her gece sol yanını boş tut Belli olmaz ne zaman geleceğim Belki kıyılara çarparım hırçın dalgalar gibi Belki bir güvercin olur omuzuna konarım Belki bir yağmur damlası Belki de bir rüzgar Her ne olursam olayım pencereni tıklayacağım Bir kitaptayız seninle Bir sayfasında sen, diğer sayfasında ben varım Bir rüzgar esecek sert mi sert Ve kitap kapanacak Kapat gözlerini ben geliyorum
BİRİSİ
Bir şey var aramızda Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda
Zamanla her söz, bir acı söz olur kimi yaralar kelimelerle sarılır kimi yanıtlarsa hep sorulur, aynıdır zamanla her söz bir acı sözden önceki son söz olur kimi yaralar çabuk sarılır kelimelerle saklanır, hep aynıdır zamanla aynıdır kalan