SENİ SEVİYORUM
6. hafta: Seni seviyorum 6. ay: Tabii ki, seni seviyorum 6. yil: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim EVE GELİŞ 6. hafta: Askim, ben geldim 6. ay: Selam! 6. yil: Annen ne yemek yapmis? KAPI ÇALINDI 6. hafta: Zahmet etme, ben açarim 6. ay: Ben açayim mi kapiyi? 6. yil: Yahu su kapiya baksaniza! TELEFONDA 6. hafta: Sevgilim, Ayse telefonda 6. ay: Seni ariyorlar 6. yil: Telefoooon! ÇOCUKLUĞA DAİR 6. hafta: Zor bir çocukluk geçirmissin 6. ay: Senin anan da cins ha 6. yil: Ulan tam da anana çekmissin TATİL PLANLARI 6. hafta: Bu yaz seni Venedik´e götürecegim 6. ay: Tatilde Ankara´ya gitsek ne olur? 6. yil: Niye, evin suyu mu çikti? HEDİYELER 6. hafta: Bu yüzügü insallah seversin 6. ay: Resim çerçevesi aldim, her zaman lazim 6. yil: Su parayla kendine bir sey al SİNEMAYA GİDİLİYOR 6. hafta: Hangi filmi görmek istersin?6. ay: Evita´ya gidelim mi? 6. yil: Evita´yi gör, ben çok begendim KÜÇÜK SAKARLIKLAR 6. hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6. ay: Dikkat etsene yahu! 6. yil: Amma da sakarsin be kadin! FIKIR AYRILIKLARI 6. hafta: Ben pek bu fikirde degilim 6. ay: Bu konuda yanlis düsünüyorsun 6. yil: Saçma sapan konusma, Allahini ´seversen YEMEKLER 6. hafta: Yaptigin yemeklere de bayiliyorum 6. ay: Bu aksam ne yiyoruz? 6. yil: Gene mi makarna! ELBİSELER VE ALIŞVERİŞ 6. hafta: Bu elbise sana çok yakismis 6. ay: Bir elbise daha mi aldin? 6. yil: Kaç para verdin buna? ÖZÜR DİLEMEK 6. hafta: Özür dileyecek bir sey yapmadin ki 6. ay: Biraz dikkat etsene be kizim 6. yil: Hay senin eline...
KALBİNİZİ :) KIRMAYIN..........KALBİNİZİ :) ÜZMEYİN...........