Toplam bakislar: 759 - Toplam yanitlar: 0 |
|
Seni Seviyorum, Çünkü;Her sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim, sen varsın …Fakat seni sevmek için binlerce nedenim var … Seni Seviyorum, Çünkü; Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin,Bir ressamın fırçasından çıkmış gibi …Ama alalade bir renk değil,Gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan bir renk Seni Seviyorum, Çünkü;Bu soğuk günde içimi ısıtan bir esinti gibisin …Hafiften esiyorsun, iliklerime işleyerek …Sonra da kaybolup gidiyorsun, daha nereden geldiğiniAnlayamadan … Seni Seviyorum, Çünkü;Seni Sevmekten başka bir şey gelmiyor içimden …O kadar doğal ki bu duygu ruhumun derinliklerinde,Sanki doğduğumdan beri var …Sadece ortaya çıkmak için seni bekliyordu … Seni Seviyorum, Çünkü;Sensiz bir yaşamı artık düşünemiyorum …Sensiz bu kuru dünyada yaşamaktansa,ölümün soğuk nefesini öpmeyibir daha hiç seni görmemektense hayata arkamı dönmeyitercih ederim … Seni Seviyorum, Çünkü;Ne zaman bir aşk şiiri duysam, mısralardan sen akıyorsun …Ne zaman eski bir şarkı gelse kulağıma,Gitar telleri arasından süzülen notalar, seni getiriyor bana … Seni Seviyorum, Çünkü;Sen hep benimlesin …Gözümü kapatmam yeterli seni görmem için …Tatlı narin tenini … Seni Seviyorum, Çünkü;Belki de ilk defa bir kadının kokusu beni çılgına çeviriyoriçimden Odyseus’a türkü söyleyen deniz kızları daOnu aynı kokuyla baştan çıkarmaya mı çalıştılar acaba diyorum Seni Seviyorum, Çünkü;Gözlerinin içinde binlerce yıldız,Gecenin karanlığını delip geçiyor …Bana bakarken kendimi yıldızlara tepeden bakıyor gibi hissediyorum… Seni Seviyorum, Çünkü;Benliğim sana ait …Sen onu buruşturup çöpe de atabilirsi,Kalbine yakın bir yere de koyabilirsin …Tanrım !!!O kalbine yakın bir yerde olmak istiyorum … Seni Seviyorum, Çünkü;Sen sensin …Ama sen beni ben olduğum için seviyor musunOnu kim bilir … Seni Seviyorum, Çünkü;Seni Sevmeyi Seviyorum …Seni koklamayı seviyorum …Sana dokunmayı seviyorum … Seni Seviyorum, Çünkü;Saçların ellerimin arasından kayıp giderken,Dünyada cenneti bulmuş gibiyim …Bir an elimde tutuyorum o cenneti …Bir an sonra belki de tamamen ellerimden kayıp gidecek … Seni Seviyorum, Çünkü;Ben hiç bir ERKEK için şiir yazmadım, bu hep tuhaf gelmişti …Ama şimdi senin için şiir yazmamak tuhaf geliyor Seni Seviyorum, Çünkü;İçimde bir umut var …Bu şiiri belki başucuna koyarsın …Kim bilir belki yanına da ”Kırmızı” bir gül … Seni Seviyorum, Çünkü;Tanrı çiçekleri yaratırken seni de onlarla beraber yaratmış …Papatyadan güzel,Zambaktan asil,Manolyadan tatlı,Gülden daha güzel kokulu … Seni Seviyorum, Çünkü;Güzelliğine melekler imreniyorlar …Dünyada ise,Ölümlüler arasında galiba bir tek benim gibi bir iki şanslıOnu farkedebiliyor … Seni Seviyorum,Çünkü;Ölene kadar, yok olana kadar seninle olsam,Bu herhalde bir ceza gibi gelir,Daha çok senle olamadığım için … Seni Seviyorum, Çünkü;Senin tarafından Sevilme fikri bile bir insanı hayatı boyuncamutlu edebilecek kadar güzel ve asil … Seni Seviyorum, Çünkü;Seni anlatmak için mısralar yetmiyor …Düşünüyorum bir kış gecesi bunu yazarken,Acaba kaç şair senin güzelliğini anlatmak için binlerce mısra yazdı … Seni Seviyorum, Çünkü;Senin gülümsemen güneşin doğuşu gibi,İnsana her şeyi unutturuyor,Sadece seyredip tadına varma hissi uyandırıyor … Seni Seviyorum, Çünkü;Bu kadar nedenden sonra bile SENİ ne kadar SEVDİĞİMİ anlatamadım !!!alıntı
|
|
|