Keşkeleri Çıkardım Hayatımdan Eyvallahlar Bana Göre Değil Artık Bana Göre Değil Pişmanlıklar Keşkeleri Çıkardım Hayatımdan Ben Seni Unuturum Sevdiğim Ela Gözlerini Bir Bardak Rakıya Gömerim Anıları İçime Yıllar Önce Bir Temmuz Gecesinde Zamansız Bir Yağmur Altında Başlayan O Zamansız Aşkımızı Unuturum Ben Seni Unuturum Sevdiğim Zaten Hayat Bir Yalan
Gece Ağır Ağır Sırtını Vermekte Sabaha Üzerimde Eskiden Kalma Bir Sevdanın Yorgunluğu Yüreğimin Kara Kaplı Defterinde Sararmış Sayfaların Arasında Bir Adamın Yıllar Arkasında Kalmış Suskunluğu Var Ve Küskünlüğü Hayata O ki Kapanmış Bir Kapı Umutlarıma Çaresizliğe Bir Geçit Durma Hadi Gözlerimden de Çekip Git Çek Git Gecelerimden Bir Daha Girme Düşlerime Kanıma Girme Artık Yeter Git
Kimseler Bilmez Geceden Başka Yine Yalnızım Sokaklar Dolusu İnsan İçinde Bir Ben Bir Ben Yalnızım Gece Ağır Ağır Sırtını Vermekte Sabaha Ne Fırtınalar Kopar Yine İçimde Bu Sevda Yakar Yüreğimi Yıkar Derinden Susar İçimdeki Ağıtlar Geceler İnadına Susar Ben Susarım An Gelir Zamanlar Dolusu Ağlarım Ağlarım Çocuk Gibi İhanet Karası Gecelerde Kıvrandırır Bir Sancı
Kahpe Bir Kurşun Gibi Arkadan Vurur Yalnızlık Sabahlara Kadar Ağlarım Ağlarım Ölesiye Neden İçi Karanlıktı Bu Kadar Gecelerin Neden Geceler Umut Taşımaz Sabaha Ve Neden Ağlatır Beni Bu Uzun Yolculuklar Yeter Artık Yeter Buraya Kadar Keşkeleri Çıkardım Hayatımdan Eyvallahlar Bana Göre Değil Bana Göre Değil Yerli Yersiz Ağlamak Madem ki Bir Kez Yaşanıyor Bu Hayat
Kılıcımı Çektim Kınından Kuşandım Cesareti Ve Bitirdim Esareti Gömdüm Deniz'lere Keşkeleri Çıkardım Hayatımdan Eyvallahlar Bana Göre Değil Artık Anladım ki İnsan Her An Sevebilir Mevsimsiz Açan Bir Çiçek Gibi Dirilir Yeniden Keşkeleri Çıkardım Hayatımdan Geleceksen Bugün Gel Yarın Çok Geç Olabilir