Toplam bakislar: 550 - Toplam yanitlar: 0 |
|
Bir günlügün son sayfası
Bir Günlüğün Son Sayfası
Saat 8 : 15
"Uyandım yeni bir güne , ve yeni acılara . Biliyorum , adım gibi eminim . Bugün de ağlıycam ya da en azından gözlerim dolucak ara ara . Ve ben yine ölümü düşünüp , beceremeyeceğim . Kahvaltıya çağırıyolar .Gitmem lazım ."
Saat 13 : 40
"Demiştim , ağlıycam bugün diye .Biliyorum artık, her gün olan şey . Annemle tartıştım yine .Kahvaltımı yaptım . " Bugün canım sıkkın biraz . Müzik dinlemek istedim , bilgisayarı açtım . Kafam dağılır en azından diye . . Sonra annem geldi , ‘ kıs şu müziğin sesini .. ’ Kulaklarımda çınlıyor sesi . Ne anlamı oluyor o müziğin .. Onlara göre türkü dinlemeliyim ben , ya da slow parça . . "Onlara göre kafa da öyle dinlenir zaten . Slow parçalar dinlemek istemiyorum ben , çünkü hepsi ‘aşk’ konusuna yazılmış ve bestelenmiş . ‘Aşk’ ı derinden tatmadım ve yaşamadım , anlamı yok bana göre o müziklerin . Ben içimdeki kini , nefreti içimden atmak istiyorum , ve sanırım bu da sadece metal müziklerde . . ben de böyle atıyorum stresimi .Ağlıyorum , ağlıyorum ,stresimi atıyorum . Anlamıyorum onları ve artık anlamak da istemiyorum . Uyuyacağım biraz , kafam dağılır belki .."
Saat 19 : 20
"Bir halsizlik var üzerimde , canım sıkkın .. Başım ağrıyor.Çok yorgunum , sanırım o yüzden . Bir rüya görmüşüm , çok garip ve çok karışıktı . Tam olarak hatırlamıyorum . ." "Herkes toplanmış bana bir şeyler anlatıyor . Ama hiçbirini duymuyorum , bankta oturuyorum ve anlamaya çalışıyorum ama duymuyorum . ." "Sonra beni bir tekneyle uğurluyorlar . Uzaklaşıyorum oradan , nereye gittiğimi bilmiyorum , limandalar ve el sallıyorlar hepsi , herkes orada ve beni yolcu ediyorlar. Nereye gidiyorum bilmiyorum sadece ağlıyorum ," "ağlıyorum . . Başım çok kötü ağrıyor , garip bir rüyaydı, hayırdır . . Yemeğe çağırıyorlar , gitmem gerekiyor ."
Saat 23 : 20
"Yemeği yedim , üzerime daha fazla ağırlık çöktü. Başım kopuyor sanki yerinden. Uzandım biraz, müzik dinledim yine . Aklımdan atamıyorum hala o rüyayı, çok garipti . ." çok karışıktı . . Her şey çok karışık . Herkes bir şeyler anlatıyor , ama duymuyorum , anlamıyorum . . "Yemekte anneme anlattım... "Sus, kapa çeneni, ağzını hayra aç, çok konuşma ! " dedi . Anlayamıyorum onları, neden bana da iyi davranmıyorlar ... "Ooff !! Şimdi uyuyorlar, ben odamdayım. Uyku tutmadı, günlüğümü aldım elime , ama artık yazacak mecal de kalmadı bende ..
Halsizim, gözlerim kapanıyor, bir ağırlık var üzerimde, nedenini anlayamı…………….
|
|
|