REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1761 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: andromeda on 04/22/2010 19:06:46


 

 

 

 

 

Sanal arkadaşlık sitelerine hemen hemen hepimiz katılmış, birileriyle tanışmışızdır.Kimi zaman pişman olmuş kimi zaman mutlu olmuşuzdur fakat öyle garip insanlar denk gelmiştirki özellikle bayan arkadaşları sinirden çatlama noktasına getirmiştir.Okuduğum ve anlatılan bazı mesajlar/yalanlar aşağıda beyenilerinize sunulmuştur.Yurdum insanın yaratıcılığı sınır tanımadan her ortamda tam gaz gidiyor :) başarılar..


slm. yavaşmı kalıyoruz zamana karşı bilemiyorum ama tadını çıkarmalıyız yaşamın bence çok güzelsin profilini inceledim çvbını bekliyorum tanışmak için!

adım kaan....
içmeye geldim zehrini, kıvrılıp yanına, öleceksem zehrinle ölmeye...

1. mesaj--- mesajlaşabilir miyiz? rica etsem.. (<<< işte bu)
2. mesaj--- merhaba ben kaan, antalya dan.. antalya forever, siz istanbullu musunuz? :)))
3. mesaj--- merhaba önceden mesaj attım ulaştı mı elinize?
4. mesaj--- cevap yazmıyacaksanız, yazmıycam deyin!!
5. mesaj--- sen kaşarsın kızım! s.ktir git emi!
6. mesaj--- sen kız falan değilsin! sen erkeksin!  resimde güzel bir kız olsaydın internette ne işin vardı! sen erkeksin dimi ?

eh cevap gelir artık;

cevap--- saçmalama ben kızım. resim de bana ait..!
7. mesaj--- merhaba ben kaan, antalya dan.. antalya forever, siz istanbullu musunuz? :)))
8. mesaj--- kaan ben? antalya dan?
9. mesaj--- sen erkeksin! yalan söyleme seni şikayet etcem.
cevap--- edersen et. benim kız olduğumu herkes biliyor, kaç tane arkadaşım var benim! kes sesini bir daha mesaj atma bana!
10. mesaj--- merhaba ben kaan, antalya 'dan tanışabilir miyiz?


ya şu imambayıldı nasıl yapılıyordu, yalnız yaşıyorumda o yüzden sıcak yemeğe hasret kaldım. tanışalım mı?


merhaba, intihar etmek üzereyim. öbür tarafa iletmek istediğin bişey var mı?


gerçekten sana yazacak birşey bulamıyorumm.. kusursuzssun ve çok şirinsinn!! seni tanımak isterdimm :)


- slm, nbr,
asl ... seviyeli bir muhabbete ne dersin.
- bu kısaltmalarla hangi seviyeye ulaşabiliriz bilemiyorum. uzun uzun cümle kurmak lazım.
- ii asl
- hay senin aslene...


- merhaba, küçük yeşil dev filmini görmüş müydün?
- ...
- yanlış anlama ama, resminden dolayı demiştim.
- ?!


"böylesine olağan üstü bir güzelliğe sahip olduğun için, erkeklerden her gün yüzlerce mesaj aldığına ve tanışmak için sana hemen msn gönderdiklerine eminim. ama ben, diğer erkeklerin kendilerini yeterince tanıtmadan, senin hayatına neler katabileceğini, hesaba katmadan yaptığı bu hatayı sana tekrar etmeyeceğim. senin için ne idüğü belirsiz bir kişi konumundan çıkıp, yeri, yurdu ve kim olduğu tam olarak belli olan güvenilir bir yonja dostun olmadan, senden ne msn, nede telefon istemeyeceğim.

aşağıda, birbirimizi tanıyıp, dost olduktan sonra, eğer birbirimizden hoşlanırsak ve flört etmeye başlarsak, seni nasıl çok mutlu
edebilirim ? senin hayatına nasıl neşe ve canlılık getirebilirim? ve sana neler verebilirim? gibi sorulara cevap bulabileceğin özel planımdan ve genel özelliklerimden bahsetmeye çalıştım.

1) sana, her şeyden önce, daima dinamik, neşeli, enerji dolu olan ve düzenli olarak yüzme ve fitness sporları yapan, bakımlı,
temizliğine ve giyimine aşırı özen gösteren, 35 yaşında, 1.75 boyunda, 85 kg, ela gözlü, buğday tenli, kumral saçlı olan bedenimi ve bu bedenin tüm ilgisini, yoğunluğunu, sadakatını ve sevgisini verebilirim.

2)ayrıca,itü mühendislik fakültesinde eğitilmiş, ileri derecede ingilizce bilen, psikoloji, ekomomi, matematik, kimya ve müzik
alanında yoğun bilgilerle donatılmış, zeka seviyesi normalin üzerinde olan beynimi ve bu beynin, benim karakterimde meydana getirdiği, hoş sohbet edebilme, dinleyebilme, anlayabilme, sevgi ve şefkat gösterebilme, dertleri ve neşeleri paylaşabilme meziyetlerimi sana sunabilir ve senin tüm dünyanı doldurabilirim.

3) bunu yanı sıra, mühendislik kültürüne sahip ve kimyasal hammaddeler üreten ve ithal eden ve bir şirketin ortağı ve müdürü olan bir erkek arkadaş ile beraber olmanın ayrıcalığını, gururunu sana yaşatır ve seni kanatlarımın altına alarak, kendini güvende hissetmeni sağlayabilirim.

4) ataköy'deki evimde rahat ve temiz bir ortamda, senle mum ışığında yemekler yiyerek, dans ederek sana çok özel romantik, mutlu geceler yaşatabilirim. bununla beraber, son günlerin popüler filmlerini evimdeki home sinemada izleyerek, çeşitli yemekler ve tatlılar yaparak, vakit geçirebileceğimiz ve spor odasında, müzik dinleyerek, fitness makinalarıyla fazla kalorilerimizi yakabileceğimiz,huzurlu bir ev ortamı sunabilirim.

5) buna ek olarak, bir sağlık, spor ve eğlence klubü olan sports international'*a seni üye yapabilirim.*bu tesisde kapalı ve açık
olimpik yüzme havuzu, 50 çeşit spor aleti ve fitness makinası, sauna, solaryum, türk hamamı, step ve aerobik, latin dansları kursu, tenis ve squash kortları ve güneşlenme tesisleri bulumaktadır. dilersen bu olanaklardan haftanın 7 günü, istediğimiz saatlerde faydalanabilir, yüzerek, güneşlenerek, step, aerobik ve spor yaparak,dans ederek, tenis oynarak, çok eğlenceli, aktif günler geçirebiliriz.

6) ayrıca yazın veya kışın hafta sonlarını, istanbul' un çevresinde yer alan polonezköy,şile, kilyos, abant gölü gibi küçük
tatil yerlerine, araba ile seyahat ederek gider ve hafta sonlarını bu tatil yerlerinde, gezerek, fotoğraflar çekerek, özel yöre yemekleri yiyerek, şehrin stresinden uzak, dinlenerek geçirebiliriz.

7) 2007'de, yurt dışında ispanya-mayorka, italya-roma,*fas-casablanka'da ve yurt içinde ise kıbrıs, bodrum, çeşme ve fethiye'de 5'er gün tatil yapmak için bir plan yaptım, dilersen bu tatilleri birlikte yapabiliriz.

8)ayrıca, benimle flört etmenin bir ayrıcalığını ve rahatlığını yaşamına yansıtmak ve istanbul'un otobüs ve dolmuş trafiğinin
stresini çekmeden, rahatça gezip, tozman için sana yeni çıkan bir opel corsa c'mon otomobil alabilir ve tüm benzin masraflarını da karşılayabilirim.

9) bunun yanısıra arkadaşlığımıza renk katmak ve sana sürpriz heyecanını yaşatmak için sık sık giyim, kuşam, değerli takılar
ve mücevherlerden oluşan sürprizler hazırlayarak sana sürpriz hediyeler alma sevincini yaşatabilirim.

sana bu mesajımda, genel özelliklerimden,*ilerde flört etmeye başlarsak seni nasıl çok mutlu edebileceğim ve hayatına neler
katabileceğim konusundaki planlarımdan bahsederek kendimi tanıtmaya çalıştım.sana daha sonraki mesajlarımda bu bilgilerin doğrulunu
ispatlayarak ve hakkımda daha fazla bilgi vererek, kafana takılan tüm soruları cevaplayarak yeterince güven terkin etmeye hazırım.

şimdi sadece bir dost olarak birbirimizi tanımak için, lütfen sende fiziksel ve genel özelliklerinden nicel olarak bahseder misin? lütfen son sözlerime dikkat edin! senle gel hemen flört edelim demiyorum, önce bir dost olarak tanışalım, sana burada yazdıklarımın
doğruluğunu ispat edeyim ve bu arada, birbirimizden hoşlanırsak flört etmeye başlarız diyorum. nazik cevabın için sana müteşekkir
olacağım."

erkek ama fotosu olmayan taze hesabıma zamanında "senin çok güzel gözlerin vardır şimdi" diye atılan mesajdır o.

cevabı da hazırdır tabi; "göz" var izan var bilader!

oldu mu?

şimdi vereceğim örnek yonja'dan değil dendir... fakat yonja ağzıyla yazılmış olduğu için paylaşmak istedim.-

"yawwwwwf sen ne sefimli sweeety bişiiisin beaaaa:):):) :d lem çocuk gibim mıncıklarım senin yanaklarını :p ööle görünce fotoyu bi msj atmadan geçmiiiim didim :) nasssın bakem iisindir işşşallah neese bakalım ööle gördüm fotolar sefimli profil güsel bi msj atim didim :) tabe anneminde büyük etkisi oldu bu msjı atmamda :p tam istediiim gelin dedi :) msj atmadan geçme buna dedi :p açıkçası ben pek beeenmedim seni ama anne işte kırılmıyo :p:p:p:p attık msj pek bi bi bahtiyar olacak cevap verirsen kadınceyis :) kanımı kaynamış ne sana ööle dedi "al sen bu kısı gidelim istemeye" fln dedi :p hatta bi ara zor zaptettim direk allahın emri diye gir diyo msja :p anne dedim dur !!! :o bakalım dedim belkim kızın gönlü başkasındadır :( aralarına girmek gibi olur ööle olmas direk istemek hangi devirde yaşıyos dedim ama walla kadın zaptedilmiyo :p en son sen çık dışarı dedim ben özel bişi yascam belki neden okuyon dedim :) öööle yolladım monitörün başından gitmiyo kadın isteyelim de isteyelim :o:o:o bi ara baya kırdı kafayı nerde oturuyomuş haber edelimde alalım çiçeğimizi çikulatamızı gidelim fln demeye başladı şşşşşşşşşt bak sakın duymasın bunları yazdığımı o şimdi sana eflenme teklif ettiğimi fln düşünüyo heheee:d:d:d:d:d:d bak buda annemin msn adresi istersen ekle benaptalım@blabla.com ;) hadde ekle ailecenek beklioruuuuuuuuuuuuuuuus :p"


genellikle selamdan öteye geçemez bu tür mesajlar. çok ilginçleri de vardır, bazi kesimler karşi cinse "çok havalisin tatlim cok şimariksin bebeğim" tarzi cümleler sarfederken bazilari ise direkt olarak kendi abazalıklarindan dem vururlar , güldürürler.

-selam tatlim arabam nasil? içinde olmani çok isterdim istediğin zaman iki tur attirabilirim
-........
-zaten kahpeye benziyordun kullanip aticaktim.
- iğğreeennççssseeeaaannnn!!!!


"ben aslında böyle mesajlar yollamam ama senin fotoğraflarına bakmaktan kendimi alamıorum lütfen kabul et arkadaş olalım msn ver mutlu olalım. senin resminden bu kadar etkilendiysem gerçeğini görünce düşüp bayılırım. lütfen bana bu heycanı yaşat"

bu arkadaşın nasıl bir tip olduğu merak edilir yonjası incelenir fakat ne olduğunu anlamak için çok uğraşmaya gerek yoktur.








--------------------------------------------------------------
*cesaretin bittiği yerde esaret başlar *
09/17/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***