REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 641 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: ALIASAF on 03/25/2010 02:55:15

Biliyorsun gayem sana zarar vermek,seni inciltmek,kirip dökmek degildi.Yillar yili aci cekmistin,istemedigin bir ortamdaydin ve sana ters düstügü halde yanlis seyler yapmistin.Acina ,yasam mücadelene ortak olup,yüregimi yüregine,ömrümü ömrüne katip seni mutlu edecektim.Ben senden sadece sana verdigim sevgiyi kabullenip bu sevgiyi yasamani istemistim.Yüregim tahtida tacida sana vermisti.Yalniz seni istiyordu.Yüregimde kalip saltanat sürmek varken beni siradan bir seymisim gibi elinin tersiyle ittin.Cok sevilmek bu kadar kötümüydü?Gercekten böylesine agirmiydi ki?Sevgiye hasretim dedigini düsünüyorumda,kocaman bir igrenc oyun oynamissin.Hayatima bilmedigim anlamlar getirmistin.Gözüm kapali hayatimi ortaya koydugum bir kumar oynamistim.Ya seni kazanacaktim,ya da kendimden vazgececektim.Hem seni kaybettim hemde kendimden vazgectim.Varmiydi böyle kimsesiz darmadagin olmak,bicare kalmak varmiydi?Keske beni böyle ödüllendirecegine hic ödül vermeseydin!!!Onca yüregi senin yüregine feda ettigim halde yüregin kocaman sevdami alabilecek kadar büyümedi..Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyorum.Bu kadar direttigim icin beni bagisla..!Sevmek ölümüne cesaret,buzdan degil atesten yürek ister.Adi üzerinde sevdaydi bende ki,zorda sevdayi büyütmek kolay degildi elbet.Bütün güzellikleri,bütün kainati,seni sevmesi icin birine verseydin yinede bu kadar sevilmezdin,Hic kimsenin yüregi benim ki kadar büyük ve deli olamaz...Beni kirginliklarla,celiskilerle,cevabi sende olan bir sürü soruyla ve bitmek tükenmek bilmeyen "keske"lerle biraktin.Bana onca aci verdin ama yüregim düsmanin olamiyor.Hergün alabildigine yaniyor,istesemde istemesemde seni özlüyor,seni istiyor.Yüregimi koparip atmak mümkün olsaydi hic düsünmeden koparip atardim.Sevdan beni divane etti,beni asilestirdi kendime sözüm gecmiyor artik.Basimi ellerimin arasina ne ilk nede son alisim.Ilk acim degil ama en büyük acimsin.Bir limandayim ne senin bindigin gemi coktan uzaklasip gitti.Bunu kabullenemiyorum,zoruma gidiyor,canimi acitiyor.Sen yüregimde bir hasret ,en büyük ve hic kapanmayacak bir yara olarak kalacaksin.Yarim kalmisligim,unutulmazimsin.Yüregim sarayindan seni kovmuyor,tacida tahtida sensiz birakmiyor...

11/17/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***