REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1197 - Toplam yanitlar: 3

GONDEREN: OmRuMu7 on 03/11/2010 13:20:49

ağlamak ayıp değil,suç değil,hele utanılacak bişey hiç değil.o değerli damlacıkları kim için akıtıyorsak,o çok değerlidir bizm için kabul etmesekte çok zaman:

yıllar öncee,eski zamnlarda,erkekler savaşa gittikleri zaman,eşleri,nişanlıları,sevgilileri,onları özledikçe,endişelendikçe,akıttıkları gözyaşlarını,küçük şişelere doldururlarmış.geldikleri zaman bunu erkeklerinin boynuna bi kolye gibi asar onları bu damlacıkların koruyacağını düşünürlermiş.duyduğumda çok hoşuma gitmişti,sizinle paylaşmak istedim

--------------------------------------------------------------

minik peri

GONDEREN: tirlota on 03/11/2010 15:27:36

harika bir paylaşım, tşk ömrüm7

Back To Top

GONDEREN: HATIRALAR-70 on 03/12/2010 01:41:45

Harika...Gözyaşı Şişecikleri işte bu kadar değerlidirler. Sevgiler ne kadar değerli... Sevilenler de...Sevenler de... Sevdiklerinizin değerini bilin !
'' ŞİİR ve MÜZİK TADINDA,SAĞLIK,HUZUR,BAŞARI,BARIŞ ve KARDEŞLİK DUYGULARI İÇERİSİNDE TÜM GECELERİNİZ HUZUR DOLU OLSUN.MUTLU YARINLARINIZ OLMASI DİLEKLERİMLE... '' EFRUZ AKGÜL - KARAMAN - ( HATIRALAR-70 )

HATIRALAR-70 ( EFRUZ AKGÜL )
Back To Top

GONDEREN: OmRuMu7 on 03/12/2010 03:44:55

tşkr ediyorum yorumlarınız içintirlota,hatıralar sizleri buralarda görmek güzel,oyun arkadaşlarım beğendiğinize sevindimmetrixs sanada tşkrl,sizlerden öğreniyoruz beyendiyseniz ne mutlu bana

minik peri
Back To Top
11/17/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***