REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1541 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: _UTKUM_ on 01/13/2009 02:23:52

Sebebi Sen Olan Bendeki Sızı

“Demiştim sana hatırlarsan?Önemli olan zamana bırakmak değil,önemli olan zamanla bırakmamaktır.Şimdi bana geçen zamanın unutulmaz sancısı kalır.Gittiğim eğer bensem,söyle bana kimden gittim?Sende yoktum zaten ben.Ben yine bende bittim!”

Ay ışıldamaya başlar.Zaman durmaya çalışır.Ne zaman ben sende bitersem, o zaman durmaya çalışmam.Gönlüm deniz kadar sende coşmaya devam etse de, eğer sen yoksan yanımda bir gün durulur.Düşümdeki rüyalar inatla gerçekleşmeye çağırıyor beni.Bende yürümeye çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum?Rüyalarıma giren, beni dinlemeye bile vakti olmayan,saçma hikayelerden biri gibisin.Ama her şeye rağmen yine aklımdasın.Bir dursan,bir dinlesen beni… Sana hiç yakışmıyor korkup kaçmak.Ben senin yanına düşe kalka geldim.Sadece seni istediğim için,baska bir amacım olmadan sadece senin için..

Bir yanımda sen bir yanımda geçmişimle ben.Gözlerimden akan yaşlar ben istemeksizin akıyor.Seninle başlayan sancılarım hiç dinmedi.Yüreğim hasta oldu sana.Ya sensin çaresi ya da ben.Sen her gelip gittiğinde ben de seninle gelip gittim.Sen her gittiğinde benim de ışığım kayboldu.Günlerce,haftalarca,aylarca karanlılar içinde seninle boğuştum.Nedendir,nasıldır diye sormadan bir tek saniyem bile geçmedi sensiz.Her anımı sana göre ayarladım,sana göre uyguladım.Ya sen vardın ya sensizlik…Hangisiydi beni üzen bilmiyorum.Sen varken o an her şey mükemmel ama ya daha sonrası..?Senden sonrası ne olacaktı?Belirsizlik…Sensizlik varken de;sensizliği yaşamak çok acı verirken yine seni düşünmek zorunda kalmak.Buna ne demeli peki?Sen ve sensizlikteki senle boğuşmak!

Zor geldi ayrılıklar.Yine de seni seçtim,her şeyi karşıma alarak.Şimdi söyle bana;sebepsiz yaptıkların affedilir mi??Unutulup silinir mi?Korkulur mu sensizlikten?Kalbimdeki düğümler çözülür mü?....Mutlu olunur mu sensiz??
Bunların cevabını ver bana.Vermeye cesaretin varsa…Yanaklarından akan o yumuşak gözyaşlarını hissedebiliyorum.Çünkü biliyorm ki;onlar sana ait değil.İstemeden yaptın bunları,yenildin içindeki sana.Gözyaşlarındaki yumuşaklık bu yüzden..Bu yüzden şimdi buradayız,bu yüzden şimdi senin yaptıklarının acısını ben çekiyorum.Oysa ben hiç vazgeçmedim sonuna kadar gittim.Bir adım atsam önümü göremiyordum.Buna rağmen gözümü kırpmadan koştum sana.Ve işte şimdi yine ben yanındayım.Anladın ama biraz geç oldu.Ben çoktan gitmiş olabilirdim,dönüp baktığında olamayabilirdim.

Sende yalnızdın benim gibi bensiz gecelerde.Sende çözemedin içindeki beni.Çok yanlış yaptın sen çook…Ben yanındayım.Peki aynı hatayı ben yapsaydım;yine gözyaşlarındaki o yumuşaklığı hissedebilir miydim?Sen bırakıp gider miydin?Kalbindeki düğümler çözülür müydü??Hadi gel yine ver verebiliyorsan bu cevapları…

Şimdi ne kadar üzülüyorsam bunun sebebi sensin.Ne kadar gözyaşlarım akıyorsa sebebi sensin.Benim için fedakarlık bile yapamadın sen.Oysa sevgi,aşk ne demektir ??Büyük bir bölümünü fedakarlık oluşturmaz mı?Peki senin sevgin bunun neresinde??Benimle bir ömrü paylaşırmısın,beni sonsuza kadar sever misin derken neye dayanarak soyledin.nasıl cesaret ettin bilmiyorum…”önünde diz çöksem,yanında olsam,elini tutsam,benimle gelir misin” derken neye güvendin??Senin için fedakarlık yapmayan birini sen sevebilir miydin.Oysa ben biliyordum;bir gün benim beklediğim gemi gelecekti.Umutla baktım her zaman ki gibi hayata ve sana.Bırakmadım,seninle içindeki sana inanarak devam ettim.Sadece bir kez olsun cesaret istedi yüreğim.Sen yapamasan da ben yaptım ,ikimiz için…Senin adına fedakarlık yaptım,senin adına cesaret gösterdim,senin adına yüreğimi susturdum,senin adına bensiz bıraktım yaşadığım şehri ve senin adına her şeyimden vazgeçtim..Sonunda değer miydi….Bilmiyorum,ama bildiğim tek bir şey vardı;SENSİZ OLAMAYACAĞIM.Kendime güvenmiyorum bu konuda ve yenildim sana.Ama ben senin içinde ki seni sevdim.önemli olan o gözyaşlarının sadece benim için yumuşak akması…Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce ben kahrolurdum….İçindeki sana inanmasam senin için bu kadar fedakarlık yaparmıydım,gelirmiydim sana….Gözlerimden akan yaşları silmeyeceğini bilsem gelirmiydim…Yollarıma taş koysalar da ben buradayım…
(korkma kendinden ve çevrendekilerden,kim ne derse desin sen sensin.Unutma;gölgendir seni yöneten)

alıntı

11/06/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***