........Nefes alamıyorum Birtanem! Boğuluyorum sensizlikte, sensiz geçen her anım boğazımda düğümleniyor sanki. Dayanamıyorum birtanem! &nb sp; Senden uzak olmaya, sana dokunamamaya, seni doyasıya sevememeye katlanamıyor bu gönül. Ve olmuyor birtanem! Sen olmadan atmıyor bu kalp, sensiz gülmüyor bu yüz, her telefon çalışında seni arıyor bu gözler. Ve bir gün sevmekten vazgeçersen beni; Bunu bana söyleme... Çünkü, dayanamaz bu kalp sensizliğe.. Usulca olsun terkedişin, Öyle bir şekilde bırak ki beni, ne kalbim ne de gözlerim anlasın bırakıp gittiğini!...
Özlüyorum ; Belli ki Seveceğim
insan neden, neyi özler ki özlemin kaynağı sevilenden gerek anımsattı insan olduğumu
oysa korkuyorum delice insan olmaktan ama özlüyorum kahretsin
bir gülüş mesela ukalaca kıvrılan dudaklarda ya da bir kahkaha saklanan gerçekler arkasına ama kahretsin özlüyorum deniz kokusu olmayan bir İstanbul gibi toprak kokusu olmayan yağmur sonrası mesela kahretsin ki delice özlüyorum
inanamıyorum öperken dokunurken kokusunu içime çekerken özleyeceğim belli hatta onu özlemeyi
tutunacağım belli ki bu özleme ağrılarım olacak uyandıran gece vakitleri ansızın depremlerini yıkıntılarını özleyeceğim belli deliler gibi olgunlaşırken hamlığımda özleyeceğim
vazgeçmeden .........
--------------------------------------------------------------
Bazen dünyayı içime sığdıracak kadar genişliyor yüreğim.. Bazen de..