REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 651 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: K_I_R_M_I_Z_I_ on 03/02/2010 15:17:43

Ağlasam gözyaşlarım neye yarayacak.. Ne için faydası olacak... Hem neden ağlıyorumki sebebim neki? Bunu kim biliyorki? Söyle kim biliyor?!. Kim biliyorki benim hergün canım acıyor hergün sabahlara kadar ağladığımı kim biliyor... Nerden bilsinlerki kim bu kadar sık benimle yada yanımdaki he kim?? Kime bu isyanLarım kime haykırışLarım kime gözyaşLarım?? Bilen varmı acaba... Belki bir düşünseLer herşey ortaya çıkacaktır ama düşünen varmıki... Belki vardır ama farkıda değilimdir... Varsa çıksın artık ortaya tek başıma isyan etmekten ağlamaktan yoruldum artık... Gücüm kalmadı nefesim gittikce tükeniyor... Canım hergün daha çok yanmaya başladı... Artık farkına varsınLar bunun ve bıraksınLar acıtmayı... DokunmasınLar artık!! Göz yaşlarımı silecek birini istiyorum ama ya onunda benim yüzümden gözlerinden yaş akarsa? O zaman kalan son damla nefesimide orda veririm... Herkes uzak olsun o zaman benden yakın olanlara hep zarar veriyorum... Uzak olun benden uzak!! Zarar veriyorum size anlayın bunu!! Benim yüzümden üzülün istemiyorum bu yüzden yaklaşmayın bana gelmeyin yanına dokunmayın bana!!...

Herkes uzak dursun benden istemiyorum hiç birinizi... Kimse gelmesin evime "Nasılsın?" diye sormasın çünkü bu soruya verbilecek bir cevabım kalmadı artık... Ne iyi diyebilirim ne kötü nede başka bir şey.. Hiç bir cevabım yok artık... Belkide kelimelerimi yok ettim... Harfler sözler herşey yok oldu hiç birinin varlığını hissetmiyorum sanki... Konuşamıyorum kelimeler çıkmıyor dudaklarımdan... Sanki mühür vuruldu dudaklarıma bir ses çıkarttığımda kalan nefesimi alacaklarmış gibi.... Gelseniz bile ses veremem konuşamam gelmeyin istemiyorum hiç birinizi!!... Acı vermek istemiyorum artık karşımdakilere... Bıktım karşımdakinin üzülüp ağlamasından... Kendi ağlayışlarımdan daha çok öldürüyor hergün beni... Farkına varın...

Yalnız bırakın beni istemiyorum hiç birinizi!!!...

11/17/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***