Yerle yeksan, ıslak saçlı, kem Gözlü, Kavim göçlerinden bu yana ağlayan Ve durmadan Cep kanyağı yakıcılığında ezgiler Çalan, çaldıran, yakalatan
Adı bennde gizli bir kadındı İstanbul
... ....
Şehre bir yağmurr yağdı benn ağladım
Sevilirkenn ayrılmak mı kaldı Bizannstan Yalan dolan yoktu Gözlerde sadece ses Verilen sözler birdi edilen yeminler sıfır Eşyalar alındıfotograflar söküldü yerlerinden
Bir Aşkın izlerini yok edecek yeni bir Aşk sipariş edildi yeniden
... ....
Bir şehre yağmurr yağdı benn ağladım Kim daha çook yalan söndürdü çay bardaklarında Hangisi talandı demli öpücüklerin Ve buğularda yitirilen kimin adıydı
Bir [Linkleri Gormek İcin Uye Olmalısınız. Uye Olmak icin Tıklayınız...]tan diğerine kaç saate gidiliyordu Soyulur muydu kabuğu hayatın Yoksa bütün vitamini kabuğunda mıydı? yağmurr şehre bir yağdı benn ağladım benn en çook seni götürdüm giderkenn Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı benn sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi bennim sevmeye engel evcil acılarım vardı
benn yağmurr ağladım bir şehre yağdı benn şehre ağladım bir yağmurr yağdı benn bir ağladım şehre yağmurr yağdı benn... yağmurr... Ağladım...