Toplam bakislar: 645 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: nevval on 02/25/2010 00:17:25 |
|
Duymak istediğim en sondu ayrılık.Kulaklarımı tıkadım vedalara hatırlamıyorum.Ne dedin giderken? Mecburum seni hep seveceğim gitmek istemezdm dedin mi?Kalbim sana mühürlü başkası olmayacak dedin mi?duymadım ki. Demeyeceğinden korktum.Yanlızca gözlerine baktımo ışıltı söndü ya ilk günkü heyecanının bittiğini hatta sevginin tükendiğini gördüm ya duymasam da yeterdi banaAsıl doğrular gözlerindeydi.GÖZLERİNDE BİTTİ SEVDAM AVUTUCU SÖZLERİNDEN BANA NEYüreğim hiç böyle yanmamıştı acımamıştıBedenim öyle ağırlaştı ki! sırtını döndüğün an çöktüm yerekalakaldım öylece hoşçakal bile diyemedimumrunda da değildi zaten sen gittin!Tek sebepsiz gidişini bıraktın banaEllerim boşGözlerim yaşlıYüreğim bitmiş bedenim yorgunŞimdi anladım seni seviyorum dediğimde gözlerini kaçırışını suskunluğunuAnladım herşeyim dediğimde senin için hiç olduğumuAnladım birtanem dediğimde sende tek olmadığımıHep geç anladımYazık!!Biz son anlarımızı yaşarken ben bir ömrü senle tozpembe hayal etmişimSen ayrılğıı anlatırken ben sonsuzluğu düşlemişimHep kandırmışım yüreğimi kabullenemedi gidişini.Anlamalıydım gözlerde bitmişse yürekte aranmazYazık geç anladım.yüreğime zor anlattım!Gözlerinde gördüm ya her an sönüşümü sendeYüreğine sormaya gerek yokSevdam da bitmiştir sendeaLıntıdır..
|
|
|