Bugün sensizliğimin 2.ci günüİlk defa telefonumun sesiyle uyanmadımGünaydın Bitanem diyen bir mesaj gelmediGözümü açınca hayatımda olmadığınıYokluğunun bir rüya olmadığını anladımGözlerimden bir damla yaş düştüSensizliğimeydi,sessizliğeydi,yalnızlığımaydı bu yaşlarYataktan çıkmak çok zor olduSensiz günün hiçbir anlamı yoktu benim içinBir sigara yaktım bana kızışın geldi aklımaKahvaltıdan önce sarılma şu sigaraya deyişinHerşey seni hatırlatır olduGidişine Sana sevgime lanet ettimSofrada senin en sevdiğin yemek vardıHer lokma boğazıma takıldıHer lokmada bir damla gözyaşı döktümYine seni anımsadımKahretsin herşeyde sen varsın işteHer telefon çalışında sensin diye koştumAma hep hayal kırıklığı yaşadım,,,Arayan sen değildin...Unutmak bukadar zorsa sen nasıl unuttun beniNasıl silebildinNasıl bu kadar kolay çıkardın beni hayatından..Yoksa sen beni hiç sevmedinmi??Dışarda yağmur var yağmuru ne çok severdinYağmur bile bana seni hatırlatıyorGelişin bir yağmulu gündeydi Gidişindeee...Yolda yürüyorum sanki herkez sana benziyorNe çok benzeyenin varmışHer gördüğüm yüz senin yüzünHer duyduğum ses senin sesinHer yerde senin isminHerşey senden ibaret sankiOdamdayım yine sessiz ve yalnız..Ayışığı penceremdn içeriye vuruyorOdamdaki zifiri karanlığa bir parça ışık oluyorSende doğ yüreğimde ışık ol yüreğimeSensiz yalnız ve çaresizimİyi geceler mesajını almadan uyuyamazdımHiç gelmeyecek mesajı bekliyorumVe içim buruk yüreğim yaralı yitik ve yıkığımUyuyamıyorum koskoca bir boşluktayımSende hissediyormusun bu boşluguBeni yaşadıklarımı yaşıyormusun?Kimbilir belki içimdeki fırtınaları haykırışları duyar gelirsinHerzaman için Bir umut olmalıBende umud ediyorumDöneceksin biliyorumHer gecenin sabahında doğacaksın yarınlarımaVe ben seni bekliyorum...