REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1224 - Toplam yanitlar: 3

GONDEREN: TanyeIi on 02/09/2010 11:39:31

Dokunamayacağınız kadar uzağınızda olan bir adamdan ne beklersiniz?Umut , şans ,aşk , para,iyilik,şefkat,tutku,yardım,kusursuzluk?
Ben söyleyeyim.HİÇBİRİ!Sevgi bir yere kadar kollar sizi çünkü.Aşk bir yere kadar sarıp sarmalar sizi.Elinizi uzattığınızda yanıbaşınızda olup elinizi tutmayan/tutamayan adamdan size sadece hayal kırıklığı kalır.Tüm sevginiz,telefonunuzun şarjı yada operatörünüzün aynılığı ile orantılıdır.Şehirlerarası aşklardan yorulmuşluğum bundandır.Bu yüzden , kendi şehrim insanından ötesi abimdir,kardeşimdir. Bir sabah,tüm huysuzluğumla uyanırım yine.Çatacak adam ararım ,Ey şehirler ötesi adamı. Yoksun . Yoksun sol tarafında yatağımın.Yastık altından telefonu çıkarıp aramak zor gelir.Üşenirim.Dönerim arkamı uyurum , tüm İzmir’e.
Arabanızla kaza yaparsınız bir sonbahar akşamüstü.Küçük bir kazadır . Ama korku büyük,panik büyük.Sevdiğine,şevkatine,o kocaman omuza ihtiyaç büyük.O kocaman omuza en gereksinim duyduğunuz anda,yoktur.Bir kaç şehir ötedeki adam da,omuz da,ten de,koku da sadece hayaldir size.Üzülürsünüz bir parça.Geçer sonra.Geçmiş gibi olur.
Tutkulu bir film gecenizde ,tutkulu bir aşkın filmini takarsınız ve başlarsınız izlemeye.Bir süre sonra farkedersiniz ki,sarıldığınız kocaman şey sadece oyuncak ayınızdır.Gülümsersiniz biraz buruk , biraz kinayeli.Çünkü o adam,başka bir şehrin herhangi bir sokağında herhangi birşeyle meşguldür..
Bazen umutsuzca etrafı izlersiniz,trendeki çifte özenirsiniz...Evet , vardır sizin de sevdiginiz biri.Ayda bir görüşüp elinizi tuttuğu doğrudur.O zaman neden dünyanın en yalnız kadını gibi hissedersiniz kendinizi?Gözyaşlarınız birbirine bulaşmadan,ruhlarınız,tenleriniz birbirine karışmadan,nasıl bir aşkı büyütebilirsiniz?Tüm besleyişlerin sonuçsuz kalacağını bile bile , neden ömür çalarsınız birbirinizden?Herkes yeni aşklarla sonsuzluğun yolunu tutarken,hiçkimseyi umursamadan devam etmek en eski aşkınızla,şehirlerarası sevgiliciliğe...Ya yıpratmak yolları,ya yıpratmak yarini.Ya da yıpranan herşeyin üzerini çizmek...
Yar,yar ile sorunum yok.
Tüm derdim yollar.
Yollarda kül olan yıllar.
Yıllarda tükenen yarlar.
Yar,
yıpranan sevdalar,
yıpratan yarlar,
buraya kadar...
Artık yağmurlu günlerde camdan bakmak yok.ÇIkıp sokağa yürümek vakti...Hüzünleri de götür giderken Ey sevgili...Şehirler arası tutkum,bittin.Şehirler ötesi yarim,kendi şehrini de alıp bizden git!
Çünkü sizi terkediyorum...

--------------------------------------------------------------

GONDEREN: NiliM on 02/09/2010 12:25:02

Artık yağmurlu günlerde camdan bakmak yok.ÇIkıp sokağa yürümek vakti...Hüzünleri de götür giderken Ey sevgili...Şehirler arası tutkum,bittin.Şehirler ötesi yarim,kendi şehrini de alıp bizden git!
Çünkü sizi terkediyorum.

--------------------------------------------------------------
Back To Top

GONDEREN: nevval on 02/09/2010 14:01:27

-

Back To Top

GONDEREN: balzac2 on 02/09/2010 22:12:47

Çok etkileyici ve güzeldi...

Teşekkürler.

Back To Top
11/16/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***