Toplam bakislar: 1144 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: NiliM on 02/05/2010 09:32:50 |
|
YARALI CEYLAN YARALI CEYLAN
Bir yangindan kacar gibi kacardim kendimden Gittigim heryere gözlerin gelmeseydi eger Ben senin encok çocuk yanlarını sevdim Bir köpege dokunmanı sevgiyle bakmanı Özgürlügünü, Kızıl saçlarını, gülen gözlerini Ve bir köpeğin mahsun bakışlarında Ürkek durusunda yüzünde acan kızıl gülleri SEVDİM Çünki sen atlantistin, sebebimdin Çünki sen yirmibin yıl önceden kaderimdin Sevgimdin, duygularımdın, çayır çimenimdin Bir çift kusumdun, serçemdin Çünki sen gören gözlerim çigdem çicegim Kırık kanadım seven gülüşlerimdin Ve Sen Arnamusum çekik gözlüm kadınımdın, KADINIM Okyanusa düsmüs yüregim bogulmazdı Tuzlu sulara parmaklarını dokunsaydin eger Bir salincakta sallanmadan hayata Binemeden birkere atlı karıncaya Ve kayamadan kaydıraktan aşagıya, Sonra gülemeden bir palyançonun yüzünde Elele tutuşup yürüyemeden senle hayata Dokunmadan bir güle birde ellerine birde gözlerine bakamadan ölürsem Nazlı kugum, ürkegim ceylanım yalnızım YABAN TÜRKÜM , inadim, öfkelim, isyankarım Hadi tut ellerimden ufka beraber bakalım Beraber özleyip, beraber sevip, beraber yaşayalım Kahrın bizden uzak oldugu iklimlerde Hadi tut ellerimden, üzülme, hadi dert etme Tükenme, kalbi yaralı, kaşı karalı ceylanım.... Bu alemi çoktan terk ederdim, Bütün sokakları, caddeleri şehirleri ülkeleri yakmak Seni urutturabilseydi eger ...... Bende yazılı ceylanım ben senin ençok Çocuk yanlarını sevdim.. Zıpzıp zıplayan,sonra dudak büken Göz süzen ama hiç küsmeyen kalbini sevdim .... Çünki sen su kadar berrak sel kadar öfkeli Ve ormanlar kadar kalabalık bir okadar YALNIZ Kızıl bir yangındın kalbimde gitme ey kalbi yaralı ceylanım Üzülme kızıl perim, umudunu yitirme Dalıp dalıp gitme uzaklara unutmaki hep yanındayim Hani her soluk aldıgın anda Ve her gözkapagını açıp kapattıgında Yani kalbinde yaralı ceylan yanı basında Dizlerinin dibinde sağlıkta, hastalıkta, sevinçte, kederde Yani her anında YANINDAYIM Yine unutma kızılım Yeterki seslen Çıglıgın olur gelirim yeterki sen he de Yakar, yıkar ölümlere bu canı atar gelirim .....
Biliyorsun sen benim son kadınım kadınım , Sen benim aşkım Sen benim canım, Sen benim Sen benim herseyimsin Seni sevmekmi Delisin ! ÖLÜRÜM , Sakın çıkarma aklından ölürüm SENİ SEVİYORUM , SENİ SEVİYORUM, SENİ SEVİYORUM Bir Yangından kaçar gibi kaçardım kendimden Gittigim heryere GÖZLERİN GELMESEYDİ EGER...... Elim eline deger Gözüm gözüne deger Sözün dünyaya deger Sensiz yokmusum meger Ta$tan kalbin öldürür Can bakışın güldürür Selamın yoksa ceylanım Zalim halin öldürür Kalbi yaralı ceylan Kaşı karalı ceylan Bende yazılı ceylan Gitme yaralı ceylan Kalbi yaralı ceylan Kaşı karalı ceylan Bende yazılı ceylan Gitme yaralı ceylan
--------------------------------------------------------------
|
|
GONDEREN: NiliM on 02/05/2010 12:03:07 |
|
Perilerimmm canlarım sizi çok seviyorummmmm
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
|