REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 715 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: Hayal_su on 02/04/2010 15:25:24

kazan sen zaferlerini başka yüreklerde,yalnızlığını eşsizliğine ver hiçliğini görme
vazgeçilmiş bir hayat seninkisi,harcanmış yağmalanmış umutların ve elinden alınmış masumluğun...
bilmezmisin oysa tüm ihanetlerin kendine,kaçışların kendinden
sen vermişsin kendine en büyük cezanı!yüreğin yangın yeri avutulmaz çaresizliğin
oysa ben seni nasılda sevmiştim aldırmadan yüreğinin yaralarına ne bilirdim ki kabuk bağlayan yanlarını kanattığımı ve saracağım derken daha da acıttığımı
yüzleşmen gerek ihanetlerinle toplaman gerek her neredeyse yüreğinin kırıklarını.
onulmaz izler var bakışlarında asiliğinin altına gizlenmiş tüm vazgeçirtilmişliklerin ve hüznünü haykırıyor benliğin hep gizlere saklanan bencillikler alıkoyuyor bedenini
unutma ki sevgili hesapsız kitapsız da sevilebilir yağmalanmış bir yürek çıkarsız umarsız düşünülmez sonlar bir kez daha nefesini hissetmek kokusunu duymak içinde sevebilir yıllarca bir yürek.....
ne varki sen yabancısın bu sevişlere alışkınsın belki çevrendeki yalanlara yine de söylemek istedim somurulmuş duygularına esir edilmiş özlemlerine o başkalarında bıraktığın kalp kırıntılarını toplamaya bile razıyım yeterki dağınık kalsın yalnızlıklarım....
bilirim geride keşkelerim kalacak belki en büyük ızdırabım olacak hayatımda oluşun ve ben hergüne lanetler yağdırıp başlayacağım bırak bırakta yüreğinin yükünü paylaşayım acılarına ortak olayım bırakta hayatında iyiki olayım.. hangi masalın kahramanı olmak istersen o ol çocuk ol yeniden dizlerin acısın tekrar düştüğünde kalbin değil korkmadan utanmadan ağla yine değnekten bir kılıcın olsun ve istediğin zaman gizli güçlerini kullan en sadık dostun atın olsun hani şu babanın yaptıklarından sonra uçaklarla yarıştır uçurtmanı galip sen ol ..kırgınlığın komşu çocuğunun bilyelerini ütmesiyle küsüşün ona olsun nasılsa dayanamayıp yine konuşursun çocuk kalbi unutursun...affedersin hepsi bu işte,çok zor olacak belki ama inanki değecek sen olmana özünü bulmana
önce ağlamayı öğrenmelisin yeniden ve özlemeyi bilmelisin sevdiklerini örneğin anneni babanı sana hayatını adayanları
sahteliğinden soyunmalı içten olmalısın içinden geldiği gibi yaşlanmalısın en azından bir yerlerinden başlamalısın çok geç olmadan ve ait olduğun sahip olduğun yüreklerde çıkarsız sevgilerde durulmalısın
gitmelisin buralardan sevdiğim alıp başını gitmelisin ve benden de gitmelisin
arada mektup yazarım sana,iyi olduğunu sende yazmayı unutma seviyorum seni ya hiç ama hiç umursama...dönermisin bilmiyorum ben başarabilmeni umudediyorum.yüreğimde kal olurmu sevdiğim yüreğinde olduğumu bilmek tek istediğim hoşçakal hoşçkal sevdiğim .........son birşey var bilmeni istediğim tüm kırılgınlığım kızgınlığım isyanım sevgimden bilmeni istedim..
şimdi gitmelisin çok geç olmadan.......

11/16/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***