-
Yalnızlık... O devirlerde yalnızlık bile kalabalıktı...Ya şimdi.Çoğu kişi kalabalıklarda yalnız.Bu fikre nostalji ya da yaşlılık diyorlar ya en çok buna üzülüyorum.Yaşamadılar,bilmiyorlar ki... Teşekkürler.
YALNIZ KULLAR
Tanrim tek basina koyma kullarinyalnizliga ancak sen dayanirsinessiz dostsuz kalanin zordur halleriyalnizliga ancak sen dayanirsinsu gelen yar olaydielinde nar olaydiikimiz bir gomlekteyakasi dar olaydiyesil bagin uzumuyola diktim gozumune gelen var ne gidenkime deyim sozumuTanrim tek basina koyma kullarinyalnizliga ancak sen dayanirsinbu dunyada cefa cektirme bizeyalnizliga ancak sen dayanirsinguveyli evler gordumkurulmus yaya benzerguveysiz evler gordumkurumus caya benzeryesil bagin uzumuyola diktim gozumune gelen var ne gidenkime deyim sozumuTanrim tek basina koyma kullarinyalnizliga ancak sen dayanirsinguzel cirkin deme sen kayir yinebir munasip koca her birimizehasretini cekmisleretazeyken dul kalmislaraali gulu solmuslaraver ver ver vergokte ucan kuslarakurumus kocamislaraboynu bukuk kalmislaraver ver ver verhey tanrimbana uc tane (ooooooo)uc te yetmez bes tane (aaaaaa)bes te yetmez yedi tanever ver ver ver