Yalnızlık... O devirlerde yalnızlık bile kalabalıktı...Ya şimdi.Çoğu kişi kalabalıklarda yalnız.Bu fikre nostalji ya da yaşlılık diyorlar ya en çok buna üzülüyorum.Yaşamadılar,bilmiyorlar ki... Teşekkürler.
Tanrim tek basina koyma kullarin yalnizliga ancak sen dayanirsin essiz dostsuz kalanin zordur halleri yalnizliga ancak sen dayanirsin su gelen yar olaydi elinde nar olaydi ikimiz bir gomlekte yakasi dar olaydi yesil bagin uzumu yola diktim gozumu ne gelen var ne giden kime deyim sozumu Tanrim tek basina koyma kullarin yalnizliga ancak sen dayanirsin bu dunyada cefa cektirme bize yalnizliga ancak sen dayanirsin guveyli evler gordum kurulmus yaya benzer guveysiz evler gordum kurumus caya benzer yesil bagin uzumu yola diktim gozumu ne gelen var ne giden kime deyim sozumu Tanrim tek basina koyma kullarin yalnizliga ancak sen dayanirsin guzel cirkin deme sen kayir yine bir munasip koca her birimize hasretini cekmislere tazeyken dul kalmislara ali gulu solmuslara ver ver ver ver gokte ucan kuslara kurumus kocamislara boynu bukuk kalmislara ver ver ver ver hey tanrim bana uc tane (ooooooo) uc te yetmez bes tane (aaaaaa) bes te yetmez yedi tane ver ver ver ver