Toplam bakislar: 993 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: TanyeIi on 01/25/2010 10:31:25 |
|
Yazilan mi Önemliydi Çizilen mi Sevdalara? Oysa Ben Ne Yazdim Ne Çizdim sevdami... Içimde Büyüttügüm Ufakliktin Sen... Ben Ne kadar Büyüttüysem Seni; o kadar Ufaltmissin Kendini... Sen Giderken "Gitme Kal Yanimda Sana ihtiyacim Var!" Diyemedim ki... Diyemezdim de..
Çünkü Sen Kararliydin Gitmeye...Ki Kalma Meraklisi da hiç mi hiç Olmamissin... Ben Ne Savaslar Vermistim Yüregimde... Ne Volkanlar Patlatmistim "Hep sen ol" diye... Sensiz Olmak Benim sonum Olurdu Biliyordum... Bildiklerimin de Basima Gelmesinden Öyle Çok Korkuyordum ki... Korkularima Ragmen Savaslarimi hiç ertelemedim... Ertelenmis bir sevda bana göre degildi... Ya Sen? Savastin mi Benim gibi? Korktun mu Kaybetmekten Deli Sevdalani? Kaç Kere Yemin ettin Bozacagini dayanamayacagini Bile Bile?
O kadar Gözyasi döktüm ki Ardindan... Hiç Utanmadim Ve Hiç silmedim Gözyaslarimi... Çünkü Görünen Sadece Gözümdeki Yasti... Kalbimdeki Acilari bitmisligi Göremezdin... Bu Yüzden Agladim Karsinda... Iste Bu Yüzden Aglamaktan; Göz Yaslarimdan Asla ve Asla Utanmadim...
Ben Sevdamdan da Utanmadim... Seni Sevmekten de... Pisman Degilim Bir Kere Dünyaya Gelsem Bin Kere de Olsa Seni Severim! Umudumu yitirdigimde Utandim Ben Yar! Çünkü Umutlarimda Binlerce Güzellik Var...
Simdi Bana Kalan Ardindan; Bombos Bir Hayat... ve Bir O kadar da Dolu Kalbimin Yamalari... Bir Avuç Göz Yasi Ve Bir dünya Kadar Sevdan... Gittin Iste... Bitti... Bu sefer Dönüsü Yok... Kalbim Alisti Belki de Bu sefer ama Telafisi Yok... Olmayacak da... "Unut" Deme Sakin... Unutmak Için Sevmedim ki seni... Kolay mi ki Unutmak o kadar Savasin O kadar Acinin O kadar Sevdanin Ardindan Seni?
Hadi Sen Unut Beni Sevgili... Ben Es geçtim Unutulmasi Gereken Her seye...
--------------------------------------------------------------
|
|
GONDEREN: NiliM on 01/25/2010 13:44:24 |
|
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
|