kaldığım yerden devam edeceğim öyküye... yatağımın sol kenarında uyurken sen gözleri geceden beslenmiş gün ağırmak üzere...
göğe doğru açmışım ellerimi ! lime lime yüreğim... aynı rüyaları paylaşırken, tuhaf iş uykunda gülmen...
kendi yüzümden korkar gibi baktım yüzüne yetecek de artacaktı belki varlığın özlemlerin getirisine...
aklımdan geçenleri deli derler diye sakladım... ve anladım ki, ateşi avucunda tutan zavallı... ..................................zavallıyım...
aniden serpelendi yıldız tozları gülüverdi halime peri kızları evet korkuluydu güvenmek bir erkeğin ellerine... sakin gibi görünen yitik ülkemde...
yanlışlar yazılırken beyaz bulutlara, öfkem büyüdü hayata... bütün uğraşlarım boşa... bir kirbit çakımı herşey ispatı benim ! yanan yüreğim...
tan ağarırken gömerek gözyaşlarımı temize çekmeye karar verdim ağrayan yanlarımı... aşk hep vardı hep olmalıydı... usulca aldım seni hayalime .....öptüm..... kızardı yüzüm...
düşe vurdu aks'in yağmur oldu hayalin.... ıslak dudaklarımda .......................mühür gibiydi ismin... ................................mühür gibi...
şimdi, güllere rengini veren güneştir gözlerimden dökülen...
mutlaka, kaldığım yerden devam edeceğim öyküye.....