REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2804 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: stroyy on 01/04/2010 21:30:56


Felçli çocuğun nefesini çaldılar

03.01.2010 22:56
İzmir`in Bayraklı ilçesinde bir eve giren hırsızlar, tren kazası sonucu felç olan ve nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki çocuğun kullandığı oksijen konsantratörü ile oksimetreyi çaldılar. İzmir`in Bayraklı ilçesinde bir eve giren hırsızlar, tren kazası sonucu felç olan ve nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki çocuğun kullandığı oksijen konsantratörü ile oksimetreyi çaldılar.


Alınan bilgiye göre, Bayraklı Muhittin Erener Mahallesi`nde oturan Şaban Şanlı yılbaşı gecesi eşi Deniz ve 6 yaşındaki felçli kızı Melisa ile eğlenmek için akrabalarının evine gitti. Şanlı ve ailesi, geç saatlerde evlerine döndüklerinde kapı kilidinin zorlanarak açılmış olduğunu gördü.


Şaban Şanlı`nın haber vermesi üzerine eve gelen polis ekiplerinin incelemesinde, felçli olduğu için nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki Melisa`nın kullandığı oksijen konsantratörü ve oksimetre ile uydu alıcısının çalındığı belirlendi.


Gazetecilerin görüştüğü Şaban Şanlı yaklaşık 1 yıl önce İzmir`in Tire ilçesinde hemzemin geçitte içinde bulundukları araca trenin çarptığını, kendisinin yara almadan kurtulduğunu, kızı Melisa`nın ise yatağa bağımlı hale geldiğini söyledi.


``BU CİHAZLARI ALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL``


Felçli olduğu için kızı Melisa`nın nefes almakta zorlandığını belirten Şanlı, maddi durumları iyi olmadığı için İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kendilerine verilen ve kızının kullandığı oksijen konsantratörü ile oksimetrenin değerinin yaklaşık 2 bin TL olduğunu ifade etti. Bu cihazları almalarının mümkün olmadığını söyleyen Şanlı, ``Bu kadar insafsızlık olur mu? Felçli kızımın cihazlarını çalan hırsızlara sesleniyorum. Kızımın sağlığını çaldınız`` dedi.


Polis ekipleri, Şanlı`nın evinden hırsızlık yapan kişilerin yakalanması için çalışmalara başladı.



 Melisa'nın 'nefes'ini 150 TL'ye satmışlar
İzmir''in Bayraklı ilçesinde yatağa bağımlı yaşayan 6 yaşındaki Melisa''nın çalınan solunum cihazı bir hurdacıda bulunurken, hurdacıların cihazı 150 lira karşılığında aldıkları öğrenildi.

Kaynak: haber7.com





GONDEREN: nevval on 01/04/2010 22:28:01


haberi ilk izlediğimde dediğim şey şu olmuştu insanlığımızı kaybettiğimiz an bu olsa gerek konuyu buraya taşıdığın için teşekkürler stroyy

Back To Top
09/29/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***