Benden uzaktasın ama;Oralarda, beni sevdiğini,Yine beni düşündüğünü biliyorum. O bana yetiyor. Sende benim varlığımı biliyor, Beni sevdiğini,Düşündüğünü hissediyorum. Bu duygu, Bana mutluluk veriyor.Bedenler ayrı kalsa bile Ruhlar birleşiyor. Sevginin diliyle Ruhlar konuşuyor. Tutulan güzel dilekle Hayat anlam kazanıyor. Belki de mutluluk bu.Sevinçler, kederler paylaşılıyor. Ben, senin,Bir yerlerde varlığını bilmem, Beni sevdiğini Beni düşündüğünü bilmem Hayatıma anlam katıyor.Yalnızlığım yok oluyor Seni düşünerek geçen hayatımın Bir amacı oluyor. Ve Yaşadığımı anlıyorum. Çünkü sevgi varsa hayat var. Ey sevgili,
Bu dünyada Mutluluğun ölçüsü sevgidir. Neyi, ne kadar seviyorsan Hayatta o kadar varsın Yani hayattasın Varsın. Yaşarsın Sevgin kadarsın.. Ve Güçlüsün Duyguların çoğalır, Geleceğe ümitsin Sıkıntı, dert içinde, Sevgin kadar güçlüsün. Bu sözlerden sonra; Sevgi hasrettir Sevgi, güzellik,Sevgi umuttur Sevgi yaşamak Sevgi, gülen yüz Sevgi, bakan göz,Sevgi; sıcaklık
Sevgi yaşamak Nerede güzellik Orada sevgi var Sevgisiz bu dünya,Sanki bir mezar ......senki gülüm .surkentlinin aşkı...SoR GuLaMıN...