- yemekte ne var hanım? * fırında makarna. - yinemi rep .. * eve başka bişey aldığınmı var sanki - geçengün getirdiğim teşekkürleri neyaptın ..? * sen bu topik neyle dönüyo sanıyosun he altı aydır aynı avatarı kulanıyorum ben senin haberin var mı - üff ulan zehirettin yemiyorum erkekler için bölümüne gidiyorum ben * o çulsuz arkadaşlarınla karı kız muhabbeti yapıcaksın dimi yine .. - ne alakası var hayatım günün gelişmelerini değerlendiriyoruz. · hadi ordan bigünde beraber çıksak ölürmüsün sanki.. bak fotovizyona ne güzel konular açılmış bi gidip görsek beraber sofra da bi yemek yesek başbaşa fena mı olur ? - sen fırında repni yaptım demiştin. * makarna...
· - ne nann öle o avatar küvetin içinde kanrevan heryer göğüsler dışarda * ama hayatım gotic o - başlatma lan gotiine motiinee, tırtıl bışey koy hasta etme adamı....
_aşkım bugün temizlik yapıcam sen korumalı foruma git erkek erkeğe takıl +tamam forumumun gülü...
_aşkm bak bu bizim çocuğumuz ne kadarda sana benziyor +ismini ne koyucaz aşkm _sanalbebeğim evet evet sanal bebeğim o benim +bu ne nan cevap ver evli kadının chatte cutta ne işi var elalemin ***i adamıyla isminde hayır yok Sansürim _ sende kendini gizli yapmaktan vazgeç....