Beni kimse anlamadı be gülüm Belki sen bile farkına vardım içimin ücra köşelerinin Göz yaşlarımla büyüttüm sevda çiçeğini Sevdanla yol aldım yürek ülkesine Yollara düştüm sevginle Dağlara koştum sevginle Göklere uçtum sevginle Yetmez mi?
Gülleri parçalanmış gençliğimin şarkısını söyledim gönlümce Bestelerde aradım seni Damarımdaki kanda buldum izini Biliyorsun ki Dünya kadar bir kalbim Kalbim kadar bir dünyam var Ve yine biliyorsun ki Umman kadar bir gönlüm Gönlüm kadar bir umman var
Bari sen anlasaydın beni gülüm Sen yaşasaydın beni Sen susasaydın bana Aşka susadığın gibi Niye mi? Duygularım sende kaldı Hislerim sende kaldı Yüreğim sende kaldı Yetmez mi?
Gözlerinde çözümleyemediğim manalar vardı bu gün Sanki bir deprem vardı gönül karargâhında Hislerini bilemem ama Paylaşmak istiyorum seni Bendeki seni Ve sendeki beni İzin ver, kalbine gireyim Sen olayım Bırak, gözlerinin içinde kaybolayım Ki son bulsun artık kayboluşlarım Her yerde seni arıyor gözlerim Seni arzuluyor hislerim Neden mi? Beni benden alansın ya Ruhumu çalansın ya Kalbimde olansın ya Yetmez mi?:(