bu güne kadar yaşadığım hiç bir şeyden hiç bir zaman pişman olmadım biliyorum zirve benim için saçma sapan oyun bende bu oyunda aptal gibi bir seyirci oldum kendimi uzaktan izleyip üzüldüm durdum bazen azaldım susutum bazen çogaldım küstüm
ne yani tanrıdan bana son hediyemi sahici ruhuma akıttığı şerbeti benim bir yanım hep hüzün yine hüzün,yine hüzün lakin gurur benim göbek adım soyadım sadece sıfatım belki bilmesin eski bir şarkı gibi
ben kaç mevsim yağdım kaç mevsim estim bazen buz oldum güneşe bile küstüm velasıl hiç bir zaman yetmedi hiç yeter demedim çok üşüdüm
bazen yürüdüm çöl oldum bazende o koskoca ormanda kayboldum yolumu bulmak imkansızsa her tarifi bir son her adres bir çıkmaz sokaka fakat ben size hiç adres sormadımki dedim ya gururu benim göbek adım bu benim seçimim bu kader senin hayat bu işte
bu yaşımda ögrendimki asıl karar malesef adaletsiz seçim acı tatlı anılarla dolu kalbime bir tek şunu yerleştiremdim neyim var bana layık gördügünüz bu rolü teşekkürederim sanaryoyu saygımdan okuduysamda ben bu rolü oynamayı hiç kabul etmedim kusurabakmayın oynamıyorum farz edin beceremiyorum çünkü ben sadece aşkı yazıp aşkı söylüyorum
benim hayatım müzik bir tek bu şaka degil bunuda biliyorum ağladım ağladım çok ağladım hor görmedim hiç kimseyi hor göreni hiç sevmedim
bu güne kadar yaşadığım hiç bir şeyden hiç bir zaman pişman olmadım hayat bana ne sunduysa kıymet bilerek şükrederek yaşadım