REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 691 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: KoCeRo_ on 10/21/2009 17:20:04

Aşkımız seninle,güzel bir masaldı.Her masal gibi oda bitti sevgilim.Ama bilmeni isterimki seni canı yürekten sevdim.En güzel zamanımı seninle geçirdim Kalbimdeki bu heyecanı,hasret hüzünlerini seninle tattım.Beni unutma çünkü ben seni unutmayacağım..

Şimdi,sen yoksun ve ben sadece yalnızlık içiyorum.Kendi duygularımı hayâllerimi kesip biçiyorum.Adını yüreğimden silmek istiyorum ama nafile Öylesine bir taht kurmuşsunki kalbime imkansız her seni hatırlayışımda gözlerimden damla damla yaşlar akıyor.Yüreğime ayrılığın batıyor..

Sen gibi gölgemde terkediyor beni,sen zaten ayrılığınla ruhumu çaldın.Şimdi et ve kemikten oluşan bir yığınım sadece,ölümün kıvraklığında
dansediyorum.Yarı komadayım yarı hayatta iki dünya arasına sıkışmış gibi
bocalıyorum..

Sadece uyumak istiyorum,uyanıpta her şeyin bir rüya olduğunu senden ayrılışımızın yalan olduğunu bilmek istiyorum.Keşke olsa ve ben senin
yeniden o kuvvetli kollarında olabilsem,ne güzel olurdu.Bu zehir zemberek duygulardan hüzünlerden kurtulabilsem ve seni sevdiğimi yeniden haykırabilsem.Ah keşke..

Yüreğimin kaç tarafı hüzünlerle işgalde,ayrılığınla batıyor kalbime zehirli oklar,ne güneşin doğuşu nede gökyüzünün maviliği beni mutlu ediyor.
Senin yokluğun senin vurdum duymazlığın kahrediyor.Sanki susuz bir ağaç gibiyim kollarım dallarım kırılıp çatırdıyor.susuzumsevgilim kuvvetsizim
rüzgar bedenimi sarsıyor..

Umut arıyorum kendime,aşkımıza bir ışık seninle gözlerim bahar çılgınlığındaydı şimdiyse yaprak dökümlerinde. Meltemler boran oldu karayel
sürüklüyor beni yalnızlığıma doğru,hayat küf kokusunda zaman ayrılığı
ilmek ilmek dokuyor.Ve her yüz her göz sevgilim seni anımsatıyor..

--------------------------------------------------------------
11/12/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***