REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1273 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: surkentli on 10/07/2009 20:57:09

Gecelerimi ışıldatan yıldızlar bile Teker teker çekip gitti. Gündüz güneşime ise Kocaman bir sed kurmuş kara bulutlar. Parmaklarımda ki kan bitti Başımı ala ala ellerimin arasına. Aklarla savaş içerisinde saçlarım. Yaşım daha genç olsa da Şimdiden merdiven dayadı çöküşe. Her taşın altında bir yılan bekler beni Kanımla yapar ziyafetini. ÜŞÜSEM ateş söner YANSAM sular biter. Adına Dünya dedikleri bu taş parçasında. Bu ne biçim hayat anlamadım ben. Sırf bana mı özel bir şipariş bu. Sırf bana mı yazar bu KALEM bunca KEDERİ. Sağa gitsem dert sola gitsem çile Düz gitsem kader geri dönsem keder bekler beni. Huzur yolları kapalı Var mı benden daha çaresiz birisi. Hangi taşa el atsam Ayrı bir sürüngen çıkıyor altında. Saçlarım ağardı başımda Daha bu gencecik yaşımda. Bunca kahır sonrasında Nefes almak ne anlam taşıyor anlamıyorum. Yıllarca huzur ektim toprağa Aksine keder biçiyorum. Kapansın artık kapansın bütün ışıklar İstemiyorum. Açılın açılın ey kara topraklar Ben  geliyorum        &nb sp;       

11/08/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***