REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1392 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: Leydii on 10/02/2009 12:29:46


 

 
Ozlemini her gece koynumda hissettigim ve hicbir zaman seni sevmekten vazgecmedigim icin ozeldin. Sonra gozlerle yuzume baktiginda yada  her kavga edisimizde firtinalar kopardi yuregimde .Sen hic bilmezdin.Benim sususum senin kacisini desteklerdi belkide. Belkide gercekten soyleyemedigim sozlerle dolu kalbim ve her seferinde  gunbatisini animsattin bana,onun kadar guzel huzur verici. Aslinda  hem onun kadar uzaktin bana hemde yakinimda hissettim seni, uzanip tutacak kadar yakinimda.
Uzaktan sevmeyi hic sevmiyrdum ama uzaktan sevmek zorundaydim.Kimse bilmemeliydi seni sevdigimi,sonra kopup  giderdin benden,arkadas bile  klmazdin bilirim.bir sevdigin vardi konusurlerken duymustum.Sonrada sen anlattin bana sevgilini.Hic gormedigim birinden nefret ettim onu sevdigin icin.Ve sonra dayanamaz oldu,gonlum bu agirliga.Seni gormekten acimaya kanamaya basladi.Tukenis  basladi benim icin omrumun baharinda.Cok tatliydin o gulen koskoca gozlerinde  ruyalarimda  gordum seni. Kumsalda dolastigimizi,ayisiginda dansettigimizi gordum ve her gercege donusumde  hayaller  biraz daha  uzaklasmaya basladi benden.Artik biliyorum seni benden ayiracak hicbirsey kalmamisti.Yuregimden seni sokup atacak hic bir guc bulamadim.
Bir sonbahardi hatirliyorum.Sararmis yapraklar caddelerde  telasli insanlarla doluydu ve ben ilk kez hatirliyordum yasamanin ne demek oldugunu ve dunyanin senin etrafin altinda  donmedigini.Hala seni seviyordum,hala seni gorusumde  yuregim kanatlanip ucacakmis gibi hissediyorum.Ama artik biliyorum ask tek kisilikte yasanabilir ve zaten sen bunu anladigim gunden beri yakinsin bana.Belkide  bekledigim buydu guvenmemdi kendime.Simdi  herseyi farkederek yasiyorum ve herseyin tadina variyorum ama hala bir yerim eksik biliyorsun.Ama bende biliyorumki hicbir sey eksik kalmaz.Elmanin bile iki yarisi vardi ve benim eksik tarafim sensin.
 
 
    

07/02/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***