REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1252 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: surkentli on 09/24/2009 17:35:34

_LAVİNYA_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Bekli de Sana verdiğim son selam bu sevgilim dememe kızacaksın ama nasıl olsa son defa sevgilim diyorum sana…Hep gidenlerin ardından bakakalmışkanamışyorulmuşdurulmuş olan ben şimdi bir gitme mektubu yazıyorum….Söylemekten korkmuyorum evet kaçıyorum!

Hiç aklıma gelmezdi yüreğim gidişlerle çarpışırken bir gün benim de çekip gideceğim…Ama gidiyorum işte bu hayatın tüm kahpeliklerinitüm acıların sebebini
Sana ve bu şehre yükledim gidiyorum…Kendime sözüm var soru sormayacağım artık
‘’neden bu gidiş’’ demeyeceğim… Bütün suç sizin elele verip bu koca şehirle yıktınız
bütün hayallerikırdınız ümitlerikanattınız aşklarıvurdunuz aşıklarıhepsini aldınız ellerinden
güzel yüreklerden…Acıyla kinle nefretle doldurdunuz boşlukları.Ama beni kandıramadınız bak gidiyorum şimdi … Bu bir yenilgi mi? Belki de evet ama tahammülüm kalmadı artık ne acıya ne aşka…

Oysa diye başlamayı sevmem cümlelere ama oysa ne çok sevmiştim ben seni ve bu şehri
Şehirde seni sende şehri görürdüm hep…Bir yürek iki aşkı taşıyamaz derler ama ben taşıdım
Hem bu şehre hem de sana aşıktım…Neden yıktınız ki hayalleri ? Ne geçti elinize mutlu musunuz siz şimdi ? Yoksa mutlu olmaya fırsatınız olmadı yeni hayatlar söndürmenin peşinde misiniz? Bak kendime sormuyorum soruları size soruyorum artık.Vazgeçtim kendimi
Suçlamaktan sizi suçluyorum… Biliyorum suçlu sizsiniz.Ama ne garip düzen ki hakim de sizsiniz mahkum olan yine hayaller ümitler özlemler aşklarsevenlermahkum olan benim…
Biliyorum her tarafı rengarenk ışıklarla dolu ışıl ışıl olan bu şehir aslında zifiri karanlık… Önümü göremiyorum belki de bu yüzden gidiyorum…Artık kendi hayatımın hakimi benim
Ve kendimi beraat ettirdim.Tahliye oluyorum bu büyük acılar hapishanesinden gidiyorum…

Ardımda bıraktıklarıma bakmadan gidiyorum… Çünkü biliyorum hepsi yalan hepsi sahte… Gerçek değil hiç biri bir aldatmaca bir kandırmacadanibaret bütün güzellikler…
Baktığımda dipsiz bir kuyuya düşmüş gibi olduğum gözlerin yalandokunduğumda bir narkoz etkisi veren acıları unutturan küçük ellerin yalan Seni seviyorum diyen sözlerin yalan
Bir cigara yakıp geçmişe yandığım o güzel deniz sahteKordon sahtemutlu görünen gülümseyen yüzler sahte Yalan sevgiler yalan aşklarsahte güzellikler! kanmıyorum sizlere
Bakın çekip gidiyorum sizi terkediyorum! Açıklayamazsınız bana huzurevindeki üstünde sizin acı yükünüz olan kanburlaşmış yaşlı amcanın gözyaşlarınıAçıklayamazsınız cami avlusunda bırakılmış bir bebenin hıçkırıklarını.. Gerçek sevenleringerçek aşıkların düştüğü
Karanlığı açıklayamazsınız… Çünkü senin ve bu şehrin eseri bunlarSizin eseriniz!

Vakit ayrılık vaktifazla uzatmaya lüzum yokartık geride bıraktım seni ve bu şehri ben
Gerçekler ülkesine yol almaktayım… Dinlemeyeceksiniz biliyorum ama size son sözüm vaz geçin umutları yıkmaktan vazgeçin hayatları söndürmekten vazgeçin! Kelimelerim tükendi artık sadece bir kelimem var artık ‘’ELVEDA’’

GONDEREN: nevval on 09/24/2009 18:36:42

-

Back To Top
11/08/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***