Toplam bakislar: 2396 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: nevval on 09/22/2009 13:24:38 |
|
sana sımsıkı sarılmak istiyordum...bir kez görsem, bitirsem icimdeki özlemini bu kadar zor gelmeyecekti senden,sevginden vazgecmek... nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böylede başarabilirim.. Ama eğer hissedersen hayatından cekildigimi bana sana geri dönmemem icin şans dile..
Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen,tek yapabildigim yazmak oldugundan yine yazıyorum işte! Seni daha öncede yazmıştım ama bu kez bir daha yazmamak üzere,seni beynimde,icimde bitirerek yazıyorum, yada bitirmek isteyerek... Nekadar sürer bilmiyorum ama ben senden,sevginden vazgecmek istiyorum...
Yine senden habersiz... ben seni severkende senden habersiz sevmiştim.belkide kendimden bile habersiz... dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim. Kendimden ve senden habersiz "bir tanemmm" olmuştun sen... öyleya sen bir taneydin ;eşin benzerin yoktu yer yüzünde,yoktu sen kadar güzel güleni,sen BAL'ımdın!yaşanmam
ış ve yaşamamış olsam bile sen özel'din... AŞK özeldi... yağmurda aşk başkadır "diyenlere gülüyordum ama bende yagmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeye... ARALIK"tı... İSTİKLAL"e hiç okadar güzel yagmur yağmazdı... önce aldırmadım seninle güzelleşen herşeye... sonra girdigim her çiçek bahçesinde bütün güzellikleri aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi... Nekadar gerceksen okadar yalandın...ve ben her seferinde en baştan başladım...
yeniden bir sondayım ama bu kez yeniden başlayacak gücüm yok... ben senden vazgecmek istiyorum! her kes biri olmanı yada hic kimse olmamanı istiyorum... sesini duymak icin telefonlara sarılmaktan vazgecmek,ismini duydugumda icimin titreyip, gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorum.. senin benim icin herhengi biri olman ne kadar zor bir bilsen... zaten kolay olan ne varki benim için;sanki seni öldürmemle sevmem arasında hiç bir fark yoktu...ve ben hep sevgim yüzünden cezalıydım.. hiç sonu olmayan yolda seninle yürümek,yeni cıkan filmleri birlikte izlemek,saatlerce sana sarılı kalmak,sadece ama sadece bir kez olsun sana sarılıp uyumak,
bir sabah gözlerimi actıgımda yanımda seni bulmak isterken, sen sevgimle utanmamı sagladıgın için galiba gercekten "bir taneydinn"! işte bu yüzden imkansızlığına hep inandım! ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever olduğumda,sen benim herşeyim oldugunda ben senin için hiç yoktum... bu yüzden yalnızlıklarım,aglamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı. benim tarafımdan sevilmek belkide hayatında önemseyecegin en son şeydi... sen beni hic sevmedin! ben seni seviyorum dedigimde seni seviyordum! ben seni özlüyorum dedigimde seni özlüyordum.
ben senin için ölürüm dedigimde ben senin özleminle zaten ölüyordum! ve ben şimdi senin hayatından gidiyorum! ne zaman ARALIK'ta bir yagmur yagsa, ben İATİKLAL'de ıslanıyor olacagım. ne zaman bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacagım, ne zaman bir havuz görsem,kenarında oturup seni bekliyor olacagım demiştim...Başaramadım... ben kaybettim sen kazandın... artık sesimi duymayacaksın.. sana sımsıkı sarılmak istiyordum,kokunu icime yıllarca bana yetecek kadar cekerek,sana sımsıkı sarılmak istiyordum...
|
|
|