Uzaktan eser rüzgâr uğul uğul... Ve kokun gelir ansızın burnumatitrerim! Dön arkanabir bak...hâlâ bıraktığın gibi zemheri(n)deyim...
Bakışların eskimeden tenimdeyüreğim kelebek kanadındaykenölmeden gün bitimindegel desem...gelir misin?
Gelmezsin... Beni bırakırsın bibaşıma.. Bu ayaz gecelerde üşümüşümgözyaşım donmuş gözümde.. İçimdeki tek sıcaklık sana dairbize dair umutlarmış...sanane
İlgilenmezsin... Kimler kalmış geride... Tek başına yol alırken aklına bile düşmez. Elinden neleri almışsınyerine nasıl acılar bırakmışsın... Gözünü sabahları ''sen'' diye açmışsense kimbilir kaçıncı uykunda...
Oysa yalnızlık boynumu büker benim... Çocukca sevdi seni bu deli yüreğim Zaten ince hesaplara hiç değmedim...değemedim
Hasretliğidile gelmezliğiuykusuzluğu... Hiçbirşeyi düşünmeden... Sadece ateşler içine düşürüverdim yüreğimi usulca.. Yandıkavruldukısıldı kuytusunda... Sen alevlenmeden heder etsende küllerimi...hep masum kaldı
Sen... İçimin susmayan sesi Sessiz çığlığımdahâlâ benimlesin Ve ellerin...Onlar olmadan üşüyor bu kırılgan yüreğim