Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadım gözyaşlarımla mesafeler yıkldı hıçkırıklarımla zin duydu feryatlarmı sen sen duymadınmı GULAMIN .Ne vardıda bu kadar uzak yerlerde açaçak benden uzak o iklimlerin benden uzak o şehirlerin kahrolası o kalabalıkların benim kadar ihtiyacımı vardı sana benim kadar hasret çektimi o kahrolası şehrin semaları benim kadar yandınmı ne vardı GULAMIN ..Ne vardı uzak ikklimlerde açacak ne vardı kendimizi bu kadar kahredecek ..karatrenler umut olmamalıydı uzayan yollarda kalmamlıydı bakışlar dünya bir tek nokta olmalıydı GULAMIN bir tek noktada doğmalıydı dönüp dönüp sana varmalıydı yollar..ben hep hasret türküleri söylememeliyidm sen hep hasret şiirleri okumamalıydın hasret diye bir söz olmamalıydı dudaklarda geceler boyu hergün göz yaşlarımla ıslanmamalıydı yıldızlar ..GULAMIN ..oy GULAMIN ..gönlüm bu sevdaya dar gelir oldu uyuyor karanlılar gulamın mesafeler kurşun oldu amansız feryadıma şahit oldu yıldızlar. gulamın gulamın .hasretin ağir bir yük omuzlarımda .bildim bildim bitmeyecek bu hasret uzak iklimlerde açmış iki çiçeğiz hangimiz gelsen diğerinin yanına kuruyup kaybolacağiz ..ben kıraç topraklara döndüm gulamın ben kurumuş dereler gibiyim ısısz mağaralarda kaldı umudum bu sevda kahredecek bizi gulamın ..bırak hasretin bana kalsın benn yine her gece saçlarını koklayayım uzak yıldızlarda gözlerimde takılı kalsın hayalin gulamın ..ben unutursam ben sevmekten vazgeçersem olurya sensizliği seçersem kahredesm milyon kere ben kahrolayım gulamın ....................