Toplam bakislar: 1711 - Toplam yanitlar: 1 |
|
Benden,seni anlatmami isteselerdi, Bir yürek anlatirdim ... içinde, Koskocaman bir dünya, Dünyada kocaman bir fener Ve sevgi yolunu aydinlatan... Deselerdi yaz onu; Yazardim en güzel siirleri, Dilsiz,istekleri dipsiz kuyuda yuvarlanan, Asklari yazardim; Parmaklarim morarincaya kadar Yazardim..... Yüregim yorulup duruluncaya kadar.... Deselerdi çiz onu;... Çizerdim dünyayi, Hertarafi yedi veren gülleri,yedi renk açan En mevsimsiz çiçeklerin açtigi, Nakisli,oyali,özenlibir dünya ve korkardim. Kendi çizdigim dünyaya dokunmaya korkardim, Çiçeklerin,yapraklarin,solmasindan... Deselerdi kim O ?... O derdim, o iste, Yüregnde deryalari tasiyipta... Tek bir dünyaliya konusamayan, O sinirsiz sevgi deryasinda yelken açip, Giderken sevgisini utangaç kisiligine, Gömen biri idi..... Ve o derdim... Beni son bahara kadar kendisini düsünmek Zorunda birakan INSAFSIZ biri.... O konussa yüregindeki alli tebessümlerde, Kaybolurdum. Konussa,yanmadan yikilmadan söndürürdü beni Derdim.... Sigaram kadar tiryakisi oldugum, Içkim kadar basimi döndüren, Görmedigim kadar özledigim, Özledigim kadar dokunamadigim, Dokunamadigim kadar ÜRKEK;.... Ve o derdim... Yasayipta yitirdigim deyil, Yasayipta bilmek istedigim, Konusmasini bekledigim, kizil dudaklarina HASRETLENDIGIM.... Hasreti ile eridigim, Yanimda iken bile özledigim, Gittigi yolu kiskandigim, Aradigim ama bulamadigim, Aydinlik günlerimin tek sahibi O DERDIM ISTE.........
|
|
|