Toplam bakislar: 2408 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: NeZ on 12/19/2008 20:53:02 |
|
Kimliksiz…. Senden geçene edeple estağfurullah ey aşk!!! Senden geçmeyene huu… …. Önce vav düştü hattatın yüreğinden parşömene; Sonra bir siyah gölge… Gözleri kimsesiz kaldı; Sözleri kimsesiz… Vahdaniyeti aksettirdi duvara; EHAD dedi ta içinden koparcasına… EHAD… Dört vav düştü sayfalara bir bir sonra… Vekil olmam dedi; vali olmam; Vezir olmam dedi; vahdetim ben… EHAD… Sonra bir elif miktarı uzandı öylece umuda; Mecnun haklıydı dedi kendi kendine; Leyla bir garip can… Mevla… CANAN… Hattat sustu divit konuştu… Nun düştü gölgeye usulca… Nerden geldin? Nereye gidiyorsun? dedi Neden geldin kainata? Neden sevdin ki? … Ağla gözlerim şimdi… Nisyan bendendir… UYAN…
Bir mim yanaştı nun’a kendinden emin.. Ben kim’im? Dedi; Kimin gölgesiyim? Kim olmaya geldim? Ne oldum? Ayn cevap verdi: Sen aynasın… Sen güneşin aksi.. Be düştü kor olmuş yüreğine; Hep nefis çıktı karşına; Ben sevdası aldı İçindeki sen’i… … Kime ne dedin, Kime ne? Aşılmaz duvar bendedir… Kime ne? … Kaybetti kef’i… Hattat hülyalara daldı… Nun gölge… İnsan dedi… Nisyan… … Sonra sustu… Sadece sustu…
VE.. GÖKTEN BİR NUN DÜŞTÜ İYİ Kİ DÜŞTÜ
" Leyla " diyen yüregin " Mevla " demedikce vuslata eremezsin...!!
--------------------------------------------------------------
|
|
|