REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1238 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: surkentli on 08/20/2009 00:21:25

Geceleri uyuyamaz Gündüzleri düşünemez Sevdiğim şeyleri yapamaz oldum SOR GULAMIN. Seni düşünmekten divane,Seni düşünmekten deli oldum SOR GULAMIN..Seviyorum seni,özlüyorum seni,dön gel artık bana unutamıyorum SOR GULAMIN .Hiç yalan söyledimmi ben sana söylesene niye inamadın sen bana.öl deseydin ölmezmiydim.bu canımı vermezmiydim uğruna SOR GULAMIN.Gündüzleri düşünemememin nedeni,geceleri uyuyamamın sebebi..Yüreğimin sevda çiçeği nerelerdesin söylesene nerelerdesin SOR GULAMIN.sebepsiz gidişinin ardından döktüğüm gözyaşlarımın hesabını kim vercek söylese kim verecek SOR GULAMIN .Paramparça ettin yüreğimi seni düşünmekle akılmı kalır bende söylesene deli oldum işte SOR GULAMIN .Bir meçul yolda yürüyorum sevdiğimi kaybetim arıyorum garip kaldım ey dostlar ben bu dünyada ,oysa yaşamak isterdim SOR GULAMIN bu rüyamda.Kanımsın, canımsın,bu dünyada tek sahip olduğum  tek acımsıın SOR GULAMIN.sevgim yarım kaldı Aşkın ise yıldızlara karişti.Seni göremedim gittin hiç mi düşünmedin mi sonum olur bu senin gidişin sonum olur SOR GULAMIN ...........................kadir kaya

11/07/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***