REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1969 - Toplam yanitlar: 2

GONDEREN: Birsu_ on 02/23/2013 01:33:31



         


Uzun yıllardır ‘Batının Deli Gömleğinde kıvranan’ Türkiye, Suriye’nin ve Avrasya devletlerinin beklenmedik direnişi nedeniyle, ‘planlanan noktaya 2 yıl geç geldi.

CFR’nin beyni, ABD’nin eski Türkiye büyükelçisi Morton Abromowitz, iki gün önce açıkça beyan etti:

    ‘Türkiye ve yönetimi ‘tehlikeli sulardadır’! Türkiye’nin, Tayyip Erdoğan’ın ve Kürtlerin geleceği belirsizdir! Türkiye’de yönetim, kontrol edemediği olayların önünde sürüklenmektedir!’


1994’de ‘Türkiye 10 yıl içinde parçalanabilir!’ diye demeç veren Abromowitz, 28 Ocak 2013’de National İnterest’de yayınlanan yazısında mealen şunları söyledi:

  • Türkiye’nin Kürt sorunu Amerikan’ın da sorunudur.


  • ABD Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta alacağı tavra müdahil olacaktır.


  • TÜRKİYE VE ABD’NİN ÇIKARLARI ZITTIR.


  • ABD’nin çıkarı tüm bölgeye yayılan bir KÜRT POLİTİKASIDIR.


  • Bu durum ABD-Türkiye’yi KARŞI KARŞIYA getirecektir!


Bu adam herhangi biri değil, ABD politikalarına YÖN veren zevattan biridir..

Önümüzdeki ay elinde emir listesiyle yeni ABD Dışişleri Bakanı Türkiye’ye geliyor.. Bu gün Erdoğan, göstermelik komisyonlara bir tokat atıp Mart sonunda "Bölünme Anayasası"nın kabulü ve referandum’dan bahsediyor..

Türkiye’de ve komşu ülkelerde uluslararası terörizme DESTEK verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini açıklıyor!

Kastrat edilmiş bir orduyu, bir caniyle aynı anda AFFEDECEKLERİNİ ve kafaların her an kesilmeye hazır halde tutulacağını söylüyor.

Milletin tüm bu ‘süreç’ boyunca sessiz ve şaşkın tutulması ancak MUHALEFETMİŞ gibi görünenlerce sağlanacaktır ve medya artan dozda zehiri millete zerkedecek ve milletin bu zehri sessizce kabulü için gereği yapılacaktır, diyor.

Türk milleti deli gömleği giymiş KUKLALARIN TİYATROSUNU seyretmekten kurtulup, ÖRGÜTLÜ MÜCADELE için ELELE vermelidir!

Kendini batıya kiralamış, celladına aşık olanlardan medet ummayı bırakmalı,

NE YAPACAĞINI TARİHTEN DERS ALARAK ÇIKARMALIDIR!


BANU AVAR ....gazeteci yazar...



TÜRK milleti HADİ senden beklenen duyarlılıgı göster.. Eger bunlar yapılmazsa 50 bin kişiyle savaşırız diyen teröristbaşına gelecegini bırakma.Düşmanın uyumayacagını bil..


Fotoğraf


Senin meclisinde bir zamanlar paçavra dedigin harita gösteriliyor.........



Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir!

ATATÜRK...





--------------------------------------------------------------




GONDEREN: Birsu_ on 02/23/2013 18:15:56


Din kardeşi kardeşini vurmaz devletini bölmeye çalışmaz çocuk kadın asker öldürmez.. Üstelikde ermenilerle beraber olup arkadan hainlik yapmAZ..

 Asla dışlanmadılar bakan milletvekili cumhurbaşkanı iş adamı doktor  yan komşumuz akrabamız oldular.. Ama belliki insan olamamışlar bizim varlıgımıza kasdediyorlar çünki..

Olay bu edebiyatlardan çok öteye geçti NAZLI...

TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin bütünlügü var olma mücadelesine geldi..




Fotoğraf: * PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN. * ULAN SOYSUZ ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA ORTADA NE bdp, NE pkk ,NE hrantçılar, NEDE SİZE BUNLARI SÖYLETEN,  ZÜBÜKLER KALIR....





--------------------------------------------------------------
Back To Top




GONDEREN: Birsu_ on 02/24/2013 12:34:46


Fotoğraf: '''MİLLİ MİLLET'''.... YERALTINA.......  ..Çok zor olsada..  Memleketimizin çokuluslu güçler ve bunlarla işbirliği yapan yerli taşaronlarla işgal edildiği anlaşıldı..  Cumhuriyet mitingleriyle,  '''biz daha ölmedik'''diyen kitlelerin,  Gece çalışmalarıyla bertaraf edilmesi neticesinde;  Milli kalmakta ısrar eden partiler üstü Türk vatandaşları,Sosyal paylaşım siteleri üzerinden toplumu uyandırmaya çalıştılar..  Ancak işgalciler yanlarında çok büyük miktarda para getirmişti,Bu paranın yarattığı rehavet uyanma konusunda ,Halkın NAZ yapmasına sebep oldu...  Bu şartlar altında ,Ölüm ile eşdeğer sayılan bir referandum ve bir genel seçim kaybedilmiş oldu...  Her tarihte olduğu gibi,  '''bir musibet-bin nasihattan evladır'''...sözü gereği  Ortaya çıkan musibetler,uyanmakta nazlanan kitleleri uyandırmaya yetti...  Bir sabun gibi Devletin ellerinden kayıp gittiğini anlayan,Milli vatandaşlar öbek-öbek örgütlenmeye başladı..  Sanal mücadele sona erdi..Milli unsurlar sahaya inmeye karar verdi...  Henüz bir konsensüs sağlanmış değil,  Ancak;  Her vilayette,  Her meslek grubunda,  Şimdilik 14-18 kişilik gruplar yeraltı çalışması yapmaya başladı...  Her ne kadar yeraltı desekte,gerçek anlamda yeraltında değiller,sadece gözlerden uzak,medyadan uzak,sessiz sedasız yapılan toplantılar anlamındadır...  Bu bir NÜVE halinde,Kuvva hareketidir..  Asla yerinde saymayacak,çok kısa zamanda çok uzun mesafe alacaktır..  Ankara hükümetinin ve muhalefetinin SEÇİLMİŞ olmadıkları ,Taşaron oldukları,Bir kaç gün önce Tüm dünya'ya ilan edildi..  Bu beyan ve itiraf...internet yasaklarıyla savsaklanamaz...Hükümet ve muhalefet Deşifre olmuştur...  Hükümetin istihbarat birimleri ve hükümet bu gelişmenin farkındadır..  Bu gelişmenin durdurulması için,  Rehafet yaratacak kararlar almak,  Hükümetin ŞİMDİKİ planıdır...  Hükümet ısrarla,  bilinen her konuda geri adım atacaktır...  Gözle görülmeyen işgale karşı hükümetin mücadele ettiği izlenimi yaratılacaktır..  Önümüzdeki 18 ay Türk Devletinin 90 yılına bedel gelişmelere sahne olacaktır..  Ortadoğuda sahnelenen Siyonist gelişmelerin hal ve gidişine göre,  Türkiye'de başlayan kuvva hareketi İVME kazanacaktır..  Göreceksiniz,  En sağlam denilen koruyucu surlar,  Halk selinin önünde tarumar olacaktır..  Sakın olaki;..Mısır veya Libya'ya döneceğiz zannetmeyin...  Biz bütün mahalleyi tanıyoruz...kimin eli kimin cebinde biliyoruz...ihanetler nereden fışkıracak biliyoruz...  Devletin Devlet olma vasıflarına Helal getirmeden,  Yılan gibi aramıza giren Düşmanı ve işbirlikçilerini,  Tek-tek tespit edeceğiz..  Hiç acelemiz yok...  Türk Devleti kıyamete kadar varlığını sürdürecektir..  Çıbanın başı İSRAİL için ise,  Geri sayım başlamıştır..  gazamız mübarek olsun...  Ne Mutlu Türküm Diyene..  17-aralık-2011-M.KENAN AYÇİÇEK(çç)


İşte O zaman BU zamandır...





--------------------------------------------------------------
Back To Top
09/28/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***