REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1953 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: surkentli on 08/18/2009 20:53:21

Yüreğime prangalar taktırdın kalbimi kalbimi ikiye ayırdın bir yanın bende çok uzaklarda gözlerim gözlerim sen oluyorsun dugularım uçurumlarda hislerimmi mahsun bakışların ardında kala kaldı ölece GULA SOR ..Kalbimdeki gülü soldurdun yüzümdeki gülümsemeyi ve görmeden sevmeyi öğrettin bana GULA SOR görmeden sevmeyii dokunaklı şarkının bitişinde gözlerimin gözlerimin taa derinliğinde.. bir bir şaiirin kalemiyle sana sana sevmeyi öğretemedim GULA SOR ..şah damarımı kesiyorum sana karşi olan tüm duygularımı idama mahkum ediyorum, yanlızlığı es geçip ölüme doğru yürüyorum GULA SOR ölüme doğru ..sensizlik ölümdür GULA SOR anlamıyorsun bu feryadımın  gözümdeki yaşlar göğsüme dokunuyor isyanım isyanım yanlızlığa değil GULA SOR ..sana doğru akıyor gelki gelki amed dağları sana nemi anlatıyor GULA SOR son sigaramda buldum hayel ettim bakışlarını ellerim titriyor yüreğimde hüzün var gözlerim hala yollada seni bekliyor bu lşair kalemini bırakıp ölüme doğru yelken açıyor GULA SOR ölüme doğru ölüme doğru ....KADİR KAYA..

GONDEREN: surkentli on 08/18/2009 23:58:46

Back To Top
11/07/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***