Toplam bakislar: 5133 - Toplam yanitlar: 0 |
|
GONDEREN: Koray on 01/12/2013 12:56:28 |
|
Klis Tepsi Kebabı, Kilis Tavasi500 gr Kiyma1 ince kiyilmis Sogan1 ince kiyilmis yesil Biber2-3 dis Sarmisak ezilmisIstege göre Domates salcasi, Biber salcasiKarabiber, Kirmizi biber ve TuzMalzemeler tepsiye konulup yogurulurÜzeri icin:2 Domates dilimlenmis3 carliston Biber dilimlenmis1 Sogan dilimlenmisYapilisi:Firin icin kullanacaginiz tepsiye, kiyma , sogan, biber, salcalar vebaharatlar eklenip, hepsi beraber, güzelce yogrulur, el su ile Islatilarak ve et tepsiye bastirarak yayilir. Üzerine dilimlenmis, domates, biber ve soganlar dizilir.225 derecede önceden isitilmis firinda pisirilir.Pilav, salata & corba, pide ile servis yapilir.Not: Denenmistir cok harika bir tadi var.Afiyet olsun...
--------------------------------------------------------------
|
|
|